Bakandan Önemli Açıklama! Ehliyet Ve Pasaportu Verecek Kurum Değişti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bundan sonra pasaport ve ehliyetin nüfus dairelerinden verileceğini açıkladı.

25.09.2017-15:53 - (Son Güncelleme: 25.09.2017-15:48)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yer alan bir otelde hazırlanan Türkiye Müfettiş Kurulu 2017 Yılı İnceleme-Araştırma Çalışmaları Programı'nda önemli açıklamalar yaptı. Bakan Soylu programda yaptığı açıklamalarda, vatandaşın bürokrasiyle karşı karşıya kaldığı zamanları azaltmaya ilişkin faaliyet yürüttüklerini belirterek, ‘İnsanlarımız için bürokratik çalışmalarda zaman ve mekanda tasarruf yapmalıyız.

Bakan Süleyman Soylu, artık pasaport ve ehliyetin nüfus idaresi tarafından verileceğini belirterek, ‘Trafikteki tescili de 2018 Mart ayına kadar noterlere ileteceğiz.’ şeklinde konuştu.’

BAKAN SOYLU’NUN İHA AÇIKLAMASI

Diğer yandan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücade operasyonlarında Türkiye'nin büyük bir başarı gösterdiğine işaret ederek, ‘İHA'larla birlikte gerçekleştirdiğimiz operasyonlarda hiçbir şehit vermedik. Bu sistemi acaba şimdiye kadar engellenmesini sağlayan kimdi ve neden engelledi.’ açıklamasını yaptı.

Bakan soylu, vesayet kalıntılarının çoğunlukla temizlendiği ve yeni bir uygulamaya geçildiğini ifade ederek, ‘2019’dan itibaren açık bir şekilde vites yükselttiğimiz yeni bir uygulama için karar verilmiş durumda. Bu kararları verirken toplumsal olarak ciddi sıkıntılarla başa çıktık. Gezi, 17-25 Aralık, 7 Haziran sonrası terör ve sonucunda Türkiye'yi eski konumuna çevirmek için planlanmış, ülkenin anahtarlarını birilerine vermek için hesaplanmış bir 15 Temmuz vaziyeti yaşadık.’ dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal