ABD'li Kadın, Kızının Namusuna Göz Diken Adamı Öldürdü!

Anne, 6 yaşındaki kızına namusuna göz diken genci öldürerek intikam aldı. Connie Serbu olaydan sonra kendisini ihbar etmek için polisi aradı ve 18 yaşındaki Xavier Sierra’yı vurduğunu söyledi.

11.09.2017-11:27 - (Son Güncelleme: 19.09.2017-10:59)

İki çocuk annesi olan Connie Serbu, saldırının ardından kendisini polise ihbar etti ve kurbanı olan 18 yaşındaki Xavier Sierra’nın o tarihlerde altı yaşında olan kızına namusuna göz diktiği için onu vurduğunu söyledi.

CİNAYET PLANINI BÖYLE HAZIRLADI

Serbu, cinayet planına yardım etmesi için 29 yaşındaki kardeşi John Vargas’ı da yanına aldığını söyledi. Vargas, olay mahallinde çıkan arbede sonucu yaralandı ve daha sonra öldü. Collier Mahkemesi Bölge Sekreteri’nin ile bu hafta yayınladığı belgelere göre Serbu, 25 Ağustos’ta ikinci derece cinayet suçlamasıyla tutuklama emriyle tutuklandı.

KENDİ KENDİNİ İHBAR ETTİ

Mahkeme belgelerine göre Serbu, “hepsi benim hatam” dedi ve kardeşinin başın belaya girmesini istemediğini söyledi. Polise kendisini ihbar edip, tutuklamasını istedi ve belgelerde kaydedildiği üzere: “Umurumda değil, kızımın namusuna geçti. kızım, bana her şeyi anlattı.” dedi. Polis, Serbu’ya, birkaç yıl önce iki kez yaşandığını söylediği, Mayıs 2016’da kızı tarafından iddia edilen tecavüz olayının kendisine anlatılmış olduğunu söyledi.

TANIDIKLARINI ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ

Bu olayı öğrenen Serbu, kanıtlara göre Sierra’yı defalarca arkadaşlarını ve diğer tanıdıklarını öldürmekle tehdit etti. Polis, kızın annesine “Sierra’ya zarar verme”dediğini ve bir arkadaşının da Serbu’ya olayı kendi başına çözmek yerine polise gitmesini söylediğini belirtti. Dedektifler, Serbu ile Sierra arasında bir aile dostu olan kişiyle Temmuz 2016’da gönderilen ve karşılığında bir ranza inşa etmesine yardım etmek için evden gelmelerini istediği kısa mesajları ortaya çıkardılar.

KARDEŞİNİ İKNA ETTİ

Serbu, kardeşi Vargas’ı, Sierra’yı aldığında onunla birlikte gelmesi için ikna etti. Mahkeme kayıtlarına göre; Vargas Sierra’ya Florida Naples’daki ormanlık alana doğru arabayı sürerken iddia ettiği olay hakkında sorular sordu. Ormana vardıkları zaman Sierra arabadan inip kaçmaya çalıştı ancak Vargas ve Serbu onu yakaladı.

SİLAHLA ALTI DEFA VURULDU

Polis, Sierra’nın iki silahtan birisi için Vargas ile arbede içerisine girdiğini ve Sierra’nın her iki silahla birlikte toplam altı kez vurulduğunu söyledi.
Polis, Vargas’ın karın kısmından bir kez vurulduğunu belirtti. Mahkeme belgeleri Vargas’ı kimin vurduğunu söylemiyor ancak vurulduğunu belirtiyor.
Her iki silah da olay yerinde bulundu ve yapılan testler Serbu’nun silahlardan en az birini tuttuğunu gösterdi. Daha sonra Vargas’ın zihinsel bazı problemlerinin olduğunu ve “her yere birlikte gitmek için kolayca ikna edilebilir olduğunu” belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal