21.04.2022-12:06 (Son Güncelleme:06.10.2022-12:47)


1

Deniz Akkaya

Deniz Akkaya

Sosyal medyanın sevilen isimlerinden Deniz Akkaya, yaptığı bu paylaşımla takipçilerinden oldukça fazla eleştiri aldı. Güzel manken daha sonrasında yorumlara dayanamadığı için paylaşımını sildi.



2

Nurgül Yeşilçay

Nurgül Yeşilçay

Ekranların sevilen oyuncusu Nurgül Yeşiçay'da takipçilerinin yorumlarına dayanamayıp, postunu silen isimlerden.



3

Gülşen

Gülşen

nlü şarkıcı Gülşen'e bir konserinde sarf ettiği "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor" sözleri nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca resmen soruşturma başlatıldı. Şarkıcı Gülşen'e, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma açıldı.



4

Ceren Hindistan

Ceren Hindistan

Bebeğinin babası ile bir küs bir barışık ilişkisiyle gündemden düşmeyen Ceren Hindistan, kendisne gelen çiçekleri paylaştığı fotoğraf sonrasında çok yorum almış ve bu fotoğrafı hesabından kaldırmıştır.



5

Bahar Candan

Bahar Candan

Duabi'den vazgeçemeyen Bahar Candan kendisine bulfuğu Dubaili zengin bir adamla otelde buluştu. Yatak odasına kadar her şeyi fotoğraflayan Candan tepkilerin ardından paylaşımı sildi. Daha sonra ise "seviştik" mesajı vermek için bornozlu bir paylaşım yaptı.



6

Demet Özdemir

Demet Özdemir

Demet Özdemir paylaştığı hikaye ile herkesten tepki topladı. Herkesin oruç tuttuğu bu dönemde yemek paylaşan Özdemir' gelen tepkilerin bazıları şöyleydi; "hiç mi saygın kalmadı" "Kendin tutmuyorsun tutana saygı göster bari."



7

Didem Soydan

Didem Soydan

Dans şovlarıyla herkesi coşturan Kerimcan Durmaz'ı, bu büyük gecede yakın arkadaşları da yalnız bırakmamıştı. Bir takipçisi Didem Soydan'a 'Ukrayna'da masum insanlar ölüyor, paylaşımlarınızı ona göre yapsanız.' dedi. Didem Soydan'dan da cevap gecikmedi!



8

"Edep saygı diye bir şey var değil mi? Küfür etmedim hakaret de etmedim" diyerek konuyu uzatan takipçisine Didem Soydan geri adım atmadı. Boş bir duyara kırılmam mümkün değil zaten. Gün içinde tüm aktivitelerinize devam edip bir de üstüne Instagram'da sosyal medya keyfinizi bozmuş olmak istemezdim ama ben bozarım' dedi.



9

Nihat Doğan ve Sisi

Nihat Doğan ve Sisi

Erken, sunucusu oldukları programda kendisiyle ilgili açıklamalarda bulunan ‘Sisi’ lakaplı Seyhan Soylu ve Nihat Doğan’ı savcılığa şikâyet etti. Erken ayrıca Aile Mahkemesi’ne başvurarak korunma talebinde bulundu. Dilekçedeki iddialara göre; iki isim programda “Ece Erken aileye uğursuz geldi”, “Şafak eşinden boşanmasaydı bu karabulutlar gelmeyebilir miydi?”, “Ece olayı biliyor”, “Ece’nin yaşadığı acı, geçmişte yaptığı hatayı meşrulaştırmaz” şeklinde açıklamalar yaptı. Mahkeme, Soylu ile Doğan’ın 1 ay süreyle Erken’e yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi.



10

Adriana Lima

Adriana Lima

Dünyanın gözde güzelleri arasında yer alan ünlü manken, sosyal medyadan yaptığı bu paylaşımla çok eleştirilmiş ve daha sonrasında fotoğrafını silmiştir.



11

Deniz Çakır

Deniz Çakır

Dizilerin aranan isimlerinden Deniz Çakır bu paylaşımı ile takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuşur.



12

Şafak Sezer

Şafak Sezer

Sosyal medyada oldukça fazla takipçisi olan Şafak Sezer aracında mahsur kaldığı anları paylaşarak,' Yardım edin ok zor durumdayız. İlaçlarımı alamadım, 6 saattir burdayız' çağrısında bulundu. Ünlü oyuncunun bu paylaşımına takipçilerinden yorum yağdı.



13

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Yaptığı her haretle gündem olan Milet Cyrus, sosyal medya da skandal isimler arasında yer alıyor. Cyrus, yaptığı bu payşaım sonrasında çok eleştirildiği için, fotoğrafı silmek zorunda kalan ünlülerden.



14

Lady Gaga

Lady Gaga

Yine Gaga yine skandal. Ünlü yıldızın bu paylaşımı çok eleştirilmiş ve Gaga sosyal medya hesabından bu fotoğrafı kaldırmak zorunda kalmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr