01.09.2022-09:19 (Son Güncelleme:21.07.2023-13:49)


1

Buse Varol

Buse Varol

Buse Varol, sosyal medyada en çok ilgi gören isimlerden, ünlü oyuncunun bu paylaşımı çok eleştirilmişti. Son olarak Murat Boz'un paylaşımı olay yarattı.



2

Adriana Lima

Adriana Lima

Dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilen Adriana Lima, tuvaletten paylaştığı bu pozla akıllara kazınmıştı. Bunun üzerine Murat Boz'un paylaşımı olay oldu.



3

Eda Taşpınar

Eda Taşpınar

Tatil için Yunan adası Mikonos'u tercih eden sosyetik isim, bu defa kendisine küçük gelen bikinisiyle verdiği pozu sayfasından yayınladı.



4

Murat Boz

Murat Boz

Ünlü şarkıcı Murat Boz, Zeytin Ağacı dizisindeki iddialı sahnelerle gündeme gelmişti. Son olarak sosyal medya hesabından çıplak poz verdiği paylaşımı büyük ilgi gördü. Kasları dikkat çeken başarılı sanatçı paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü.



5

Mika Raun

Mika Raun

Cisiyet değiştiren sosyal medya fenomeni Mika Raun, geçtiğimiz günlerde göğüslerini yaptırmıştı. Ünlü fenomen bikinili fotoğraflarını paylaşarak sosyal medyada olay yarattı. Bazı kullanıcılar "Ne gerek vardı en sona yani iyice bozdu", "Sonuncu fotoğraf çirkin", "Saçmaladın", "Sil bunu", "Anladık ameliyat oldun da ayrıntıya gerek yok" şeklinde eleştirilerde bulundu.



6

Melek Şahin Çocuklar Duymasın Emine

Melek Şahin Çocuklar Duymasın Emine

Çocuklar Duymasın dizisinde evin yardımcısı rolü oynayan Melek Şahin'i gerçek hayatta görenler tanımakta zorlanıyor. Şahin'in güzelliği herkesi adeta mest etti.



7

Demet Akalın

Demet Akalın

Dolmabahçe Sarayı'ndaki iftar programında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ünlü isimlerle buluştu. Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit, Coşkun Sabah, Demet Akalın, Hülya Avşar, Yavuz Bingöl, Umut Akyürek, Müşerref Akay, Yonca Evcimik, Ahmet Selçuk İlkan, Tamer Karadağlı, Metin Şentürk, Gamze Özçelik, Şafak Sezer ve Alişan gibi ünlü isimler vardı. Davete katılan isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, bu paylaşıma hemen yanıt vererek, "Bilgilendireyim... Elbette... Belki kimse cesaret edememiştir ama ben tüm müzisyenler adına rica ettim söyledim. Hatta kendisi Kültür Bakanımızı yanına çağırdı. Çalışmaya başlayacaklarının sözünü aldım… Bekleyeceğiz, saygılar Cenk Bey" şeklinde cevap verdi.



8

Nihal Candan

Nihal Candan

Instagram hesabından cüretkar pozunu paylaşan Nihal Candan'a eleştiri yağmuru gecikmedi. Kullanıcılar "biraz edepli ol" diyerek sitem etti.



9

Seçil Gür

Seçil Gür

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Seçil Gür, gömleğinin içine giydiği yeşil iç çamaşırı ve leopar desenli sütyeni ile verdiği pozları sosyal medya hesabında paylaştı. Gömleğinin tüm düğmelerini açan Gür'ün ayna pozları çok konuşulurken bir takipçisi 'Ses var açılmana gerek yok' yorumu yaptı.



10

İrem Helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu

Sırt dekoltesini göstermek için çaba veren İrem Helvacıoğlu2nun çok konuşulan paylaşımı.



11

Hadise

Hadise

Olayların kadını Hadise'nin küvetten pozunu paylaşması çok tepki çekmiş, başarılı sanatçı fotoğrafını silmek zorunda kalmıştı.



12

Seren Serengil

Seren Serengil

Ünlü bir modacının kadın ticareti yaptığı iddia eden Seren Serengil',n paylaşımı ortalığı karıştırdı. Yaptığ paylaşım sonrasında oldukça fazla yorum alan Serengil postunu hemen sildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr