13.07.2022-09:59 (Son Güncelleme:08.03.2023-16:49)


1

Muhammed Ali-joe

Muhammed Ali-joe

İki ünlü boksör 1971 yılındaki bir maçta karşı karşıya geldiler. bu sadece bir boks maçı değildi, aynı zamanda ırkçılığın da maçıydı. Muhammed Ali siyahi haklarının azılı savunucularından biriydi ve Müslüman olmuştu. joe ise sadece para için maçlara çıkıyor, politikadan anlamıyor, bu konuda yorum yapmıyordu. buna rağmen sırf muhammed ali'nin karşısına çıktığı için 'beyazların simgesi' haline gelmişti. joe 1996 yılında yayınladığı otobiyografik kitabında, muhammed ali'ye olan kininin geçmediğini yazdı. kitabı yazdıktan 5 yıl sonra verdiği bir röportajda ise, "onu affettim" dedi.



2

Madonna-Courtney Love

Madonna-Courtney Love

Courtney love, 1995 yılında Madonna'nın röportajını trollediğinde destansı bir savaş başlatmış oldu. Canlı yayında madonna röportaj verirken Courtney Love Madonna'nın kafasına ayakkabılarını attı. Madonna, 1996'da verdiği röportajda o günü şöyle anlattı: "fırsatını bulduğu her anda beni basının önünde zor durumda bırakıyor. muhtemelen yıllar önce bana hayrandı, şu anda da beni annesi falan gibi görüyor. beni yok etmek istiyor. Courtney hakkında işte böyle düşünüyorum."



3

Annesinin hastaneye kaldırıldığını öğrenen Serengil duygularını şu sözlerle ifade etti; Ne kadar zor günler geçiriyoruz.. Bugün tam Mustafa'nın annesini kaybedeli bir ay oldu.. Ve öldüğü gün evlilik yıldönümleriydi.. Depremde evleri yıkıldı çiftlikleri yerle bir oldu 11 saat göçük altında kaldılar babayı çıkartabildiler anne 11 saat boyunca konuştu yardım istedi ama üstüne beton düşmüştü onu ordan çıkarmaya akrabaların gücü yetmedi yardımda gelmedi ve anneyi kaybettik paylaşmıştım tam bir aydır beraberiz hiç ayrılmadık.. Annemle bu zamanda tanışabildiler..her akşam hep beraber yemek yiyoruz heryere beraber gidioruz.. Sabah annemi fizik tedaviye götürmüştüm tansiyonuna baktılar 22 idi ne kadar ilaç verselerde düşmedi korktum annemi hastaneye yatırdık mustafa babası ben ve annem şu anda hastanedeyiz.. Bir dakka annemin başından ayrılmıyor mustafa hastanede koşturuyor bir yandan bugün annesinin ölüm raporunu aldı elinde o..hala inanamıyor inanmıyoruz!! şu fotoğrafa bakın acılar bizleri nasıl bir yumak haline getirdi.. Acısı dinmeden annemin yanında hastane odasında ona destek vermek için ayakta durmaya çalışan 35 yıllık karısını evini şehrini geride bırakmış bir dünya iyisi adam.. Annemi teselli etmeye çalışıyor biz şu an eksik bir aileyiz birbirimizi tamamlamaya çalışan.. yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz biz anne kız onlar baba oğul..Allah bizi sevdiklerimizle sınamasın. ????Eksikliklerini göstermesin kaybettiklerimize rahmet gönderiyorum bu gece berat kandili hastane odasında hepimize dua edicem Allah kabul etsin izzet bey ah izzet bey sanada gönderiyorum beni nasıl bırakıp gittin????



4

Erbil ve Cansel

Erbil ve Cansel

Mehmet Ali Erbil'in kendisiyle reşit değilken ilişki yaşamak istediğini söyleyerek herkesi sarsan itiraflarda bulunan Cansel Çördük sosyal medya paylaşımıyla herkese her şeyi anlattı. Ünlü isim paylaşımında "Mehmet Ali Erbil, ben 14-15 yaşındayken bir arkadaşımdan rızam olmadan numaramı alıp aradı. Beni flört etmek için otele çağırdı. Bu piyasada bu çok yaygın. İyi ki yaşımın saflığına düşüp bir hata yapmadım.""18 yaş altındaki kızlar maalesef böyle şeylere ya da vaatlere çok kanıp travmatik cinsel şeyler yaşıyorlar. Lütfen hayatta hiçbir şey için acele etmeyin kimseye kendinizi kullandırmayın. Özellikle bu tip paralı sapıklara. Hepinizin yolu açık olsun." diyerek Mehmet Ali Erbil hakkında olay yaratacak iddialarda bulundu.



5

Mustafa Topaloğlu-Mahsun Kırmızıgül

Mustafa Topaloğlu-Mahsun Kırmızıgül

Katıldığı canlı yayında bir şirket kurduğunu söyleyen Mustafa Topaloğlu "Kazandığım paralarla aileme bir katkım olmadı. Sadece kız kardeşime bir ev aldım o kadar. Prestij Müzik'i ben kurdum. Kazandığım paraları sanatçıların albümlerine harcadım. Mahsun Kırmızıgül, Alişan, Özcan Deniz ve Haluk Levent... Unkapanı'nda bestekarlara yapılan adaletsizliği görünce şirket kurdum. Unkapanı'na bir düzen getirdim, ünlü olmama rağmen yerde izmarit topluyordum." dedi. Kendisine "Mahsun en popüler isim olduğu için odası vardı yoksa sana karşı olanların içinde yer aldığı için mi?" sorusu yöneltilince "Onlar kurduğum şirketten beni diskalifiye ederek kendi aralarında bölmüşler. Mahsun Kırmızıgül'ü biz keşfettik. O da bir gün gelip beni şirketimden edenlerin arasındaydı. Keşke böyle yapmasalardı, üzüldüm. Bu hatalar olmasaydı bu şirket çok büyürdü" sözleriyle Mahsun Kırmızıgül’e olan sinirini dile getirdi.



6

Michael Jackson-Prince

Michael Jackson-Prince

Michael Jackson ve Prince ilk kez 1982 yılında, ikisinin de albümü aynı anda listelere girdiğinde karşı karşıya geldiler. O sene başlayan rekabetleri yıllarca gizliden gizliye devam etti. biyografi yazarı Tavis Smiley'a göre Michael Jackson öldükten sonra prince günlerce yatak odasından dışarı çıkmadı. bu eğer doğruysa, tüm kıskançlıkların altında derin bir saygı olduğunu düşündürüyor...



7

Müge Anlı ve Esra Erol

Müge Anlı ve Esra Erol

İddialara göre Müge Anlı ATV ana binasına gitti ve kavgayı ciddiye bindirdi. "Ya ben ya o" diyen Müge'nin Esra Erol'u kovdurmak istediği söyleniyor.



8

Seren Serengil-Gülşen-Arto-Bircan Bali

Seren Serengil-Gülşen-Arto-Bircan Bali

Gülşen her gün Söylemezsem Olmaz masasında anılmaktan yaka silkti. Gülşen, son dönemlerde Beyaz Tv’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programında hakkında söylenen kötü yorumlarla ilgili harekete geçti. Dilekçede Gülşen’e karşı, Arto olarak bilinen Harutyan Dalga, Seren Serengil ve Bircan Bali hakkında 6284 Sayılı Kanuna Göre Koruma Kararı gereğince uzaklaştırma ve koruma tedbir kararları uygulanması istendi.



9

Ece Erken- Benan Kocadereli

Ece Erken- Benan Kocadereli

Geçtiğimiz aylarda eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Erken'in miras krizi hala devam ediyor. İddialara göre Mahmutyazıcıoğlu'nun villasını eski eşi izinsiz olarak kiraya verdi. Erken durumu sosyal medyadan şu sözlerle duyurdu; "Kim ne haksızlık, dolandırıcılık yaptıysa, kim eşime ait olan evi izinsiz kiraya verdiyse en az katiller kadar ifşa olacaklar ama hayat ne garip bu ucuzluklara artık şaşırmıyorum. Meğer hepsi açmış. Başınıza gelmedikçe anlamazsınız."



10

Prens Charles, Diana ile evlendiğinde eski sevgilisi ile görüşmeye devam ediyordu. Ancak Diana bunu 5 yıl sonra fark etti. Prenses bir yandan dedikodularla başa çıkmaya çalışırken, diğer yandan bir erkek arkadaşıyla telefon görüşmelerinin kaydının basına sızmasıyla zor günler geçirmeye başlamıştı. Diana ve Charles 1996'da boşandı. ilerleyen yıllarda prenses Paris'te geçirdiği bir araba kazasında öldü. Charles, eski karısının ardından yas tutan halkın arasına katıldı ama 2005 yılında 'o kadınla', yani Camilla Parker-Bowle ile evlendi.



11

Mariah Carey-Jennifer Lopez

Mariah Carey-Jennifer Lopez

İki efsane isim Mariah Carey ile Jennifer Lopez arasındaki kavga 2001 yılında başladı. İddiaya göre Jennifer, Mariah Carey'in 'Firecracker' parçasındaki sample örneğini 'I'm Real' şarkısında kullanmıştı. Jennifer o sıralarda, Mariah Carey'in eski kocası Tommy Mottola ile çalışıyordu. Aradan 10 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen Mariah Carey ile Jennifer Lopez barışmadı.



12

Aslında onları aynı karede çok sık görürdük. Birbirlerini çok seven iki miniş arkadaşken, Katy gidip Taylor'ın eski sevgilisi John Mayer ile birlikte oldu. yetmezmiş gibi bir de gidip Taylor'ın dansçılarını kendi turnesi için satın aldı. Ekim 2016'da, Katy Perry Snapchat'te kanye West'in Famous parçasında dans ederken videosunu yayınladı. Şarkının Taylor'dan bahsedilen kısmında misilleme yaparcasına suratını ekşitip bu kavganın sürdüğünü gösterdi.



13

Kobe Bryant-Shaquille

Kobe Bryant-Shaquille

İki efsane basketbolcu arasındaki kavga, Shaquille o Neal takımın lideri olduğunu ima edince başladı. Kobe Bryant buna çok sinirlendi, "Gerektiği kadar top kullanamıyorum, tüm topları shaq harcıyor" diye bir demeç verdi. 2015 yılında Kobe Bryant kavgalarının sebebinin sadece 'klasik bir iş anlaşmazlığı' olduğunu söyledi. "shaq'tan nefret etmediğimi herkesin bilmesini istiyorum, onun da benden nefret etmediğini biliyorum."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr