Whatsapp'tan Devrim Niteliğinde Yenilik! Para Transferi...

Whatsapp yeni güncellemesiyle para transferi özelliğini kullanıcıları ile buluşturmayı planlıyor.

04.04.2017-16:29 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Whatsapp'tan Devrim Niteliğinde Yenilik! Para Transferi...

Akıllı telefonlar için tasarlanan mesajlaşma, görüntülü ve sesli arama uygulaması olan Whatsapp, yapmış olduğu yeni güncellemeler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 

PARA TRANSFER ÖZELLİĞİ

Whatsapp yeni güncellemesi ile birlikte para transferi özelliğini devreye sokmaya çalışacak. Yeni getirilecek olan bu özellik sayesinde kolayca para gönderip almanız mümkün hale gelecek. 

Yeni getirilmesi planlanan bu özellik için gerekli izinlerin alması adına uğraşlar veriliyor. Watsapp bu konuda Hindistan ile ortak bir çalışma gerçekleştiriyor. Bunun nedeni Hindistan pazarını önemsemeleri.

Whatsapp, Hindistanda bulunan 200 milyondan fazla kullancısı ile bu özelliğini 6 ay içerisinde devreye sokmak istiyor. 

ÖDEMELERİN ONLİNE OLARAK YAPILMASI PLANLANIYOR

Whatsapp'ın getirmeyi planladığı para transfer özelliği ile dünyadaki online ödemelerin artacağı düşünülüyor. İlk olarak Hindistan'da teste başlanacak para transfer özelliğinin diğer ülkelere getirilip getirilmemesi hakkında net bir bilgiye yer verilmedi.

Whatsapp Hakkında?

Whatsapp akıllı telefonlar için geliştirilen mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. Whatsapp uygulaması ilk olarak ABD'de Kaliforniya eyaletide tasarlanarak hayata geçirilmiştir.

Kısa zaman içerisinde büyük bir iletişim trafiğini sağlayan Whatsapp, Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg tarafından 19 milyar dolara satın aldı.

Mark Zuckerberg yapmış olduğu açıklamada Whatsapp'ın 1 milyar kullanıcıya ulaştığını belirtmişti. 

KAYNAK: Haber 365

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal