WhatsApp Çökme Nedenini Açıkladı

Whatsapp Sözcüsü dün akşam 22.00'de meydana gelen çökme nedenini açıkladı.

04.05.2017-11:42 - (Son Güncelleme: 12.05.2017-19:33) WhatsApp Çökme Nedenini Açıkladı

Dün akşam saat 22.00’de sıralarında Whatsapp’da teknik bir sorun meydana geldi. Cep telefonları ve web alanında Whatsapp’a ulaşım sağlanamadı.
Whatsapp’ı kullanan milyonlarca kullanıcı yaşamış oldukları bu sıkıntıyı sosyal medya alanına taşıdı. Sosyal medyada dün gecenin konusunu Whatsapp’ta meydana gelen bu çökme nedeni oluşturdu.

WHATSAPP ÇÖKTÜ SOSYAL MEDYADA ÇALKALANDI

Dün gece Whatsapp’ta meydana gelen teknik arıza sosyal medyada Whatsapp çöktü iddialarını ortaya çıkardı. Birçok Whatsapp kullanıcısı bu durumu eleştirirken böyle büyük bir hatadan dolayı şaşkınlık duyduklarını dile getirdiler.

WHATSAPP AÇIKLAMA YAPTI

Reuters haber ajansına bir açıklama yapan WhatsApp sözcüsü meydana gelen teknik arıza ile ilgili şu açıklamalarda bulundu.
Servislerin kesildiğini biliyoruz. Meydana gelen bu olayı en kısa zamanda çözeceğiz.

Whatsapp sözcüsü hangi ülkelerin bu kesinti durumundan etkilendiğini söylemedi.

BTK'DAN AÇIKLAMA YAPILDI

Diğer yandan konu ile ilgili bir açıklama gerçekleştiren Bilgi Teknolojileri Başkanı Ömer Fatih Sayan sosyal medya hesabı üzerinden Whatsapp sorunu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
"Whatsapp’ta bir problem ortaya çıkmıştır. Bu bir rapor ile yazılmıştır. Operatörlerimizden kaynaklı herhangi bir arıza yoktur.’’

WHATSAPP’TA MEYDANA GELEN SORUN ÇÖZÜLDÜ MÜ?

Whatsapp'ta dün akşam 22.00 sıralarında meydana gelen sorun yaklaşık 2.5 saat aradan sonra çözüldü. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da sorunun bittiğini sosyal medya hesapları üzerinden aktardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal