Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Spotify, Türkiye'deki Ofisini Kapattı

Popüler müzik servisi Spotify, Türkiye ofisini kapattığını duyurdu.

10.02.2018-18:02 - (Son Güncelleme: 10.02.2018-18:05) Spotify, Türkiye'deki Ofisini Kapattı

Müzik servisi Spotify, Türkiye'deki ofisini kapatma kararı aldı. Şirket, çalışan sayısı ya da yatırımları ile sorular henüz yanıt bulamazken, kullanıcıların bu durumdan etkilenmeyeceğini belirtildi.

Spotify Türkiye'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

 "Türkiye Spotify için önemli bir pazar ve biz Spotify olarak dünyanın en iyi müzik hizmetini Türkiye'deki müzikseverlere sunmaya devam etmekte kararlıyız. Türkiye'deki ofisimizin kapanıyor olduğu doğru ancak Türkiye'deki kullanıcılar ve sanatçılar için en iyi deneyimi sunmak üzere Türkiye pazarı ile ilgili olarak çalışmaya devam edecek bir ekibimiz bulunuyor."

Spotify, Türkiye operasyonlarını, bölge ülke temsilciliklerine bağlayacak. Yeniden yapılandırma çerçevesinde Türkiye ekibi çalışmalarını söz konusu bölge ülkelerin çatısı altında sürdürecek. Plak şirketleri ve sanatçılarla olan iletişimde bu şekilde sürdürülecek.

SPOTİFY NEDİR ?

Spotify İsveç asıllı bir müzik veri akışı sistemidir. Sony, EMI, Universal gibi dünyaca ünlü plak şirketlerine kayıtlı, seçilmiş müziklerin, herhangi bir kısıtlama olmadan dinlenmesine olanak veriyor. Müziklere; sanatçı, albüm adı, şarkı adı, tarz, şeklinde arama kriterleri ile ulaşılabiliyoruz.

SPOTİFY NASIL KULLANILIR ?

Spotify’ın kullanımı çok basit. Öncelikle android ya da ios uygulamasını indiriyoruz. Ardından üye oluyoruz. Üye olduktan sonra isterseniz ayarlar kısmından facebook ile senkronize edebiliyorsunuz. Facebook ile senkronize ederseniz arkadaşlarınızın hangi şarkıları dinlediğini kolayca görebilirsiniz. Sol üstteki menü butonuna basıp “gözat” kısmından en çok dinlenen listeler, pop, caz, rock, fitness (ki spotify’ın fitness müzikleri meşhurdur sonra geleceğiz bu konuya) ,club, country, vs…. (çok geniş bir yelpazesi var) tarzlarından birini seçiyoruz. “Karışık çal” kısmına basarsak karışık olarak listeyi çalmaya başlar. “+ takip et” kısmına tıklarsanız da bunu sizin “çalma listeleri” bölümünüze kaydeder. “Çalma listenize” menüden ulaşabilirsiniz. İstemediğiniz listeleri buradan silebilir, arkadaşlarınızla paylaşabilir ve indirebilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;