Kemal Kılıçdaroğlu Cevabını Aldı!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Hatay'a askerimize moral desteğine giden ünlülere eleştiride bulunmuştu. Sanatçı Hülya Koçyiğit, bu eleştirilere cevap vererek Kılıçdaroğlu'na tarihsel ince ayar verdi.

07.04.2018-11:55 - (Son Güncelleme: 07.04.2018-11:45) Kemal Kılıçdaroğlu Cevabını Aldı!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, parti grup toplantısında ünlülerin Hatay sınırında bulunan askerlerimize moral vermek amacıyla ziyaret etmesine ilişkin eleştirilerde bulunmuştu.

Eleştirilerin ardından gerçek vatansever ünlüler ortak bir açıklama yayınlayarak Kılıçdaroğlu'na çok sert yanıt vermişti. Kılıçdaroğlu ise özür dileyeceğine, 'Az bile söyledim' diyerek tekrar eleştiride bulunmuştu.

KOÇYİĞİT’TEN, KILIÇDAROĞLU’NA KAPAK SÖZLER

Kılıçdaroğlu'nun son açıklamasına cevap ünlü vatansever sinema oyuncusu Hülya Koçyiğit verdi. Yiğit, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun nahoş bu sözleri, CHP’nin kuruluşundan bugüne var olan paydasıyla denk düşmediğinin bir işaretedir" şeklinde konuştu.

Koçyiğit, yaptığı yazılı basın açıklamasında, toplam iki kez motivasyon ziyaretinde bulunduğunu ve ziyaretin ardından CHP’den gelen tepkileri çok ilginç karşıladığını bildirdi. Koçyiğit Atatürk’ün sözlerini Kılıçdaroğlu’na hatırlatarak 'Efendiler, siz hayatınızda mebus olabilirsiniz, vekil olabilirsiniz, hatta Reis-i Cumhur olabilirsiniz fakat hiçbir zaman sanatkar olamazsınız’ diye cevap verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal