Sevimli At 'Doru'nun Seslendirme Kadrosunda Birçok Ünlü İsim Bir Arada

Eğlenceli animasyon filmi 'Doru'nun oldukça güçlü bir seslendirme kadrosuna sahip. Kadroda birçok ünlü ismi bir arada görmek mümkün.

05.07.2017-14:32 - (Son Güncelleme: 05.07.2017-14:13)

TRT Çocuk ekranlarında, çocukların severek takip ettiği programda yer alan sevimli at Doru'nun yaşadığı maceralarını sinema ekranlarına taşıyan animasyon filmi Doru bu Cuma günü, çoğunluğunu çocukların oluşturduğu hayranları ile buluşacak. Eğlenceli animasyon filminin oldukça güçlü bir seslendirme kadrosu bulunmaktadır. Bu kadroda birçok ünlü ismi bir arada görmek mümkün.

Sevimli at Doru filminin seslendirilmesinde, Oğuzhan Koç, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Bensu Soral, Esra Erol, Hakan Baş ve Murat Dalkılıç gibi pek çok başarılı isim yer alıyor. Güçlü seslerin yer aldığı film Doru hayranları tarafından oldukça heyecanlı bir bekleyişi beraberinde getiriyor. Film, Türkiye genelinde 200’den fazla sinema salonunda izleyicilerle buluşacak.

Film’de, Doru her şeyden habersiz arkadaşları ile birlikte hayatını yaşayan bir attır. Sürüde tesadüfen karşılaştığı eski bir İngiliz yarış atı olan Çenebaz’dan gerçekleri duyması ile birlikte Demirkır’la da tartışır. Yaşadıkları bölgeden ayrılan Doru'nun peşinden en yakın arkadaşı Karatay da gelir. İki arkadaş yolda Seyis Kardeşler ile karşılaşırlar. Doru ve Karatay hiç bilmedikleri yerlerde, yarışlara katılıp başarılı olacakları ve babasını da bulma ihtimali olan macerayı ekranlara taşıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal