TEKNOFEST'te İnsanlık Yararına da Yarışma Düzenlenecek

22-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2020 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, 100’den fazla ülkeden teknoloji severleri bir araya getiren Türkiye’nin organize ettiği bir teknoloji etkinliği. Bu kapsamında gerçekleştirilecek yarışmalardan biri de “insanlık yararına” yapılacak.

14.02.2020-09:01 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-09:28) TEKNOFEST'te İnsanlık Yararına da Yarışma Düzenlenecek

TEKNOFEST 2020’de AFAD’ın destekleyeceği bir yarışma da organize edilecek. “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması” adını taşıyacak etkinlikte birinci olan takımlar 10 bin lira ödül kazanacak.

TEKNOFEST 2020 bu yıl Gaziantep’te düzenlenecek. Pek çok ülkeden 1 milyon 700 bin ziyaretçi ağırlayacak teknoloji etkinliğinde 23 farklı yarışma organize edilecek.

AFAD yetkililerinden yapılan açıklamada TEKNOFEST İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması'nda, bireylerin sosyal sorumluluk bilincini teknolojik bilgi ve birikimleriyle entegre edip topluma fayda sağlayacak projeleri ortaya çıkarmalarının amaçlandığı ifade edildi.

Yarışmaya Türkiye ve yurt dışında öğrenim gören tüm ilköğretim, ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri ile yetişkinler katılabilecek. İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması’nın son başvuru tarihi ise 28 Şubat olarak belirlendi.

Yarışmaya başvurmak ise oldukça kolay. Bunun için "www.teknofest.org" adresindeki başvuru formunu doldurarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal