Yıldız Futbolcunun Açıklaması Sarı Lacivertli Taraftarları Heyecanlandırdı

Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Michy Batshuayi önümüzdeki dönem kiralık olarak forma giyeceğini açıkladı.

02.06.2017-09:38 - (Son Güncelleme: 02.06.2017-09:26) Yıldız Futbolcunun Açıklaması Sarı Lacivertli Taraftarları Heyecanlandırdı

Sarı Lacivertli takımın transfer listesinde bulunan Michy Batshuayi konusunda flaş bir gelişme meydana geldi. Yıldız futbolcu geleceği ile ilgili basın mensuplarına çok önemli açıklamalarda bulundu. Premier Lig’de West Bromwich’e attığı gol ile takımına şampiyonluğu getiren Batshuayi önümüzdeki dönem başka bir takımda kiralık olarak oynayacağını söyledi.

YILDIZ FUTBOLCU AÇIKLAMA YAPTI

Batshuayi yapmış olduğu açıklamada şu ifadelerde bulundu: ''Önümüzdeki sezon başka bir takımda kiralık olarak oynayacağım. Ben profesyonel bir futbolcuyum. Hangi takımın formasını giyeceğimi hocamız Conte ve takımım Chelsea karar verecektir. Benim kulübüm hangi takımda oynamamı uygun görürse ben orada oynarım'' dedi.

Batshuayi trnasferi için şuanda Fenerbahçe ve İngiliz ekibi West Ham devrede. Ancak daha önce Stoch ve Meireles transferlerini Chelsea’den yapan Fenerbahçe bu transfere daha yakın isimi olarak gözüküyor. Bu olay Sarı Lacivertli takımın transfer konusunda daha avantajlı olmasını sağlayacak.

Diğer yannndan Fenerbahçe forvet transferi için Tigres'te forma giyen Gignac ve Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan Aboubakar'ıda transfer listesine aldı. Bu transferlerden birinin yakın zamanda açıklanacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal