Ufak Tefek Cinayetler Son Bölümde Neler Yaşandı? 24. Bölümde Neler Yaşanacak

Star TV ekranlarında yayınlanan reyting rekorları kıran dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in son bölümünde neler yaşandı? Ufak Tefek Cinayetler 23. son bölümde neler yaşandı? Ufak Tefek Cinayetler son bölüm ile ilgili merak edilenler haberimizde...

04.04.2018-11:39 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-11:48) Ufak Tefek Cinayetler Son Bölümde Neler Yaşandı? 24. Bölümde Neler Yaşanacak

Salı günlerini kasıp kavuran Ufak Tefek Cinayetler'in son bölümünde neler yaşandı? Ufak Tefek Cinayetler son bölümde neler yaşandı? Ufak Tefek Cinayetler 23. son bölümde neler yaşandı? merak edilen bütün detaylar haberimizde...

Star TV'nin reyting rekortmeni dizis Ufak Tefek Cinayetler2in 23. son bölümünde yine heyecan dolu sahneler yaşandı. Sarmaşık her zamankinden çok daha zehirlidir artık.

Pelin ve Merve'nin korkusu boşa çıkmıştır. Uçurumdan yuvarlanan Tunç'u Oya bulmuştur ve hayatını kurtarmıştır. Öte yandan Merve Serhan ve Oya ilişkisini öğrenmiştir. Peki Merve'nin bundan sonra ki hamlesi ne olacaktır? 

Ufak Tefek Cinayetler'in yayınlanan 23. son bölümünün ardından 24. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı. Yayınlanan kesitte Merve'nin gençliği ile yüzleştiği görülüyor. Serhan'ı elinde tutabilmek için ne gibi planlar yapacağı ise gizemini koruyor.

Ufak Tefek Cİnayetler 10 Nisan Salı akşamı saat 20:00'da Star TV'de...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 24. BÖLÜM FRAGMANI

Ufak Tefek Cinayetler heyecan dolu 23. bölümünün ardından merakla beklenen 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Merve, Serhan'a kurduğu tuzakla hayatında ki kadının Oya olduğunu öğrenmiştir. Serhan, Merve'nin elinden kızları Mila'yı almak için harekete geçer. Oya ve Serhan ilişkilerini gizlemekten artık çekinmezler. Peki, Merve bu durum karşısında ne yapacak? 

Ufak Tefek Cinayetler 24. yeni bölümü 10 Nisan Salı akşamı saat 20:00'da Star TV'de...

23. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Star TV'nin reyting rekortmeni dizis Ufak Tefek Cinayetler2in 23. bölümünde yine heyecan dolu sahneler yaşandı. Sarmaşık her zamankinden çok daha zehirliydi.

Pelin ve Merve'nin korkusu boşa çıktı. Uçurumdan yuvarlanan Tunç'u Oya bulmuştur ve hayatını kurtarmıştır. Öte yandan Merve Serhan ve Oya ilişkisini öğrenmiştir. 

Ufak Tefek Cinayetler'in yayınlanan 23. bölümünün ardından 24. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı. Yayınlanan kesitte Merve'nin gençliği ile yüzleştiği görülüyor. Serhan'ı elinde tutabilmek için ne gibi planlar yapacağı ise gizemini koruyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal