Ve Arda Turan Resmen Galatasaray'da!

Galatasaray Arda Turan'ı 1 yıllığına kiraladı.

15.08.2017-13:16 - (Son Güncelleme: 15.08.2017-13:17)

 

Galatasaray, Barcelona'lı yıldız Arda Turan'ı 1 yıllığına kiraladığını resmen açıkladı. Milli oyuncunun Barcelona'dan ayrılış şartlarını konuşmak üzere yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıktı. Gelen bilgiye göre Arda Turan, Galatasaray'dan senelik 5 milyon euro maaş alacak. Bu ücretin 3 milyonunu Galatasaray geri kalan 2 milyonunu Barcelona ödeyecek.

DURSUN ÖZBEK AÇIKLAMIŞTI

Öte yandan Dursun Özbek, kulübün gündemindeki konular hakkında geçtiğimiz haftalarda konuşmuştu.

Türk Telekom Stadyumu'nda gerçekleşen bir sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarının suallerini cevaplayan Dursun Özbek, Fatih Terim ile ilgili; "Şu anda Galatasaray'ın bir hocası bulunuyor. Fatih Terim tartışmalarını yanlış buluyorum. Antrenör arayışı içinde olmadık ve aramıyoruz. 5 yıllık planı yapıyoruz. En ufak şüphemiz dahi olmadı, Igor Tudor Galatasaray'da başarılı olacak kesinlikle" demişti.

"ARDA TURAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ" DİYE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Arda Turan hakkında açıklamalar yapan Dursun Özbek. "Arda Turan çok iyi bir Galatasaraylı. Bize çok iyi hizmet etmiş bir evladımız. Arda'nın hizmet vereceği en önemli yer burasıdır. Arda'nın futbolu Galatasaray'da bırakması en büyük arzumuz. Bu yönde de çalışmalarımız var." diye sözlerine eklemişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal