Ufak Tefek Cinayetler Nerede Çekiliyor?

Ufak Tefek Cinayetler'i izlemiyorsanız bile adını kesinlikle duymuşsunuzdur. Oyuncu kadrosu ve muhteşem senaryosuyla kısa sürede fenomen bir dizi haline gelen ve herkesin merak ettiği 'Sarmaşık Sitesi'ni sizin için bulduk ve inceledik.

26.03.2018-16:51 - (Son Güncelleme: 26.03.2018-16:10) Ufak Tefek Cinayetler Nerede Çekiliyor?

Dizinin takipçisi olan herkes karakterlerin Sarmaşık Sitesi'nde oturduğunu ve olayların merkezinin olduğunu biliyor. Tüm çekiciliğiyle kendine hayran bırakan Sarmaşık Sitesi nerede? Bütün detaylar haberimizin içeriğinde...

HESAPLAŞMALAR BAŞLIYOR

Dizide olaylar, Oya Toksöz’ün Sarmaşık Sitesi’ne geri dönmesi ile başlıyor. Liseden arkadaş olan bu 4 kadın; Oya, Arzu, Merve ve Pelin tekrar bir araya geliyor. Geçmişlerinde bıraktıkları olayların gün yüzüne çıkması ile 4 kadın arasında büyük bir hesaplaşma başlıyor. Sarmaşık Sitesi ise bu olayların merkezinde yer alıyor.

MEŞHUR SARMAŞIK SİTESİ ZEKİRAKÖY'DE YER ALIYOR

Ekranların reyting rekortmeni dizi Ufak Tefek Cinayetler dizisinin çekimleri Zekiraköy'de çekiliyor. Dizide karakterlerin birçoğu lüks villalarada yaşıyor.

Amerikan yapımı olan Big Little Lies'ten uyarlama olan dizinin site dışındaki çekimleri İstanbul'un farklı lüks mekanlarında çekiliyor.

SARMAŞIK SİTESİ NEREDE?

Ay Yapım imzası kaşıyan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde adı geçen Sarmaşık Sitesi, Kemer Country'nin içinde yer alıyor.

Uğruna güç savaşları verilen sitede bilindiği üzere sadece havuzlu villalar yok.

İstanbul Göktürk’te bulunan Kemer Country; spor, spa, çocuk alanları, sanat, restoran, otel, toplantı ve davet salonları, kulüp etkinlikleri ile sosyal yaşam alanlarını oluşturuyor. 

Bin 200 dönümlük bir arazi üzerinde yer alan sitenin 300 dönümü golf alanı olarak kullanılıyor. Geriye kalan 900 dönüm üzerinde ise konutlar, yeşil alanlar ve göletler yer alıyor.
Bin 200 dönümlük arazinin ikinci bölümünde kütük evler, atlı spor, tenis, wellness&fitness, basketbol, yüzme gibi spor olanakları yer alıyor. 

PEKİ ŞARMAŞIK'TA EV FİYATLARI NE KADAR?

Bilinen bir emlak sitesinde en yüksek fiyatlı villa olarak karşımıza çıkan bu villanın fiyatı dudak uçuklatıyor. Değeri yaklaşık 33 milyon TL!

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal