Taksim İlkyardım Hastanesi'nde Yangın Çıktı, Tüm Hastalar Tahliye Edildi

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Hastanesinin çatı katında yangın çıktı. Kısa sürede tüm binayı saran yangın yüzünden tüm hastalar tahliye edildi. Vali Vasip Şahin yangının kontrol altına alındığını söyledi.

05.04.2018-19:11 - (Son Güncelleme: 05.04.2018-19:44) Taksim İlkyardım Hastanesi'nde Yangın Çıktı, Tüm Hastalar Tahliye Edildi

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Hastanesi'nde büyük çaplı bir yangın çıktı. Çatı katında başlayan yangın kısa sürede tüm binayı esir aldı.

PATLAMA SESLERİ GELİYOR

İtfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine vardı. Patlamaların meydana geldiği yangına itfaiyenin müdahalesi devam ediyor.

Binanın yanan dış cephesinden kopan büyük parçaların çevreye düştüğü görüldü.

TÜM HASTALAR TAHLİYE EDİLDİ

İftaiye Daire Başkanı yaptığı açıklamada, yangında yaralı ve can kaybının olmadığını ifade etti. İtfaiye müdürü, yoğun bakım servisi hariç tüm hastaların tahliye edildiğini belirtti.

Yangın çıkan Gaziosmanpaşa Taksim İlk Yardım Hastanesi'hde yeni doğmuş 2 bebek, sağlık görevlileri tarafından tahliye edildi.

İtfaiye yetkilileri, yoğun bakım dışında hastaların tahliye edildiğini, ölen ya da yaralanan olmadığını söyledi. Yangın saat 18.00 sularında kontrol altına alındı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAĞLIK BAKANI DEMİRCAN'DAN BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gaziosmanpaşa'daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çıkan yangınla ilgili Sağlık Bakanı Demircan'dan bilgi aldı.

BAŞKAN HASAN TAHSİN USTA'DAN AÇIKLAMA

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışması yapılıyor. Dış cephede çıktı yangın. Vatandaşlara endişe etmemelerini tavsiye ediyorum. Bina yapılmadan önce bir yangın çıkmıştı, hastane inşaat halindeydi. Şuan da yangının neyden kaynaklandığını bilemiyoruz.Yoğun bakımda yatan hastalar tahliye edildi." dedi.

İSTANBUL VALİSİ: YANGIN KISMEN KONTROL ALTINA ALINDI

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek yangın söndürme çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

İstanbul Valisi'nin açıklamaları:

Burada gazetecilere bilgi veren Şahin, şunları söyledi:

"Şu anda yangın kısmen kontrol altına alındı, şu ana kadar ölü noktasında üzücü bir haber yok, inşallah sonuna kadar da olmaz, temennimiz bu. İtfaiye bütün katlara ulaştı ve müdahalesini yapıyor. Bir taraftan da duman tahliyesi yapılıyor. Arkadaşların verdiği bilgiye göre içeride herhangi bir yangın yok. Yangın dış yüzeyde ve çatıda, içeriye duman dolmuş, o dumanı tahliye ediyorlar bir taraftan. İnşallah neticede üzücü bir durumla karşılaşmayız."

CAN KAYBI YAŞANMADI

Hastaların dışarı çıkartıldığı, yaralı ve ölünün olmadığı öğrenilirken yangın kontrol altına alındı. Etraftaki yapılar güvenlik nedeniyle boşaltıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal