Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96. Bölüm Fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 96. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciler tarafından uzun süredir beklenen dizinin yeni bölüm fragmanda Hızır'ın sözleri bölüme damga vuracak. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96. yeni bölüm fragmanı...

26.03.2018-15:57 - (Son Güncelleme: 26.03.2018-15:41)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile yarın akşam ekrana geliyor. Bir önceki bölümde Hızır'ı şaşırtan olaydan sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96. yeni bölüm fragmanında Hızır sözleriyle son noktayı koydu. Yeni bölüm fragmanı dün yayınlandı. 

96. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

İzleyicisi tarafından merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Etrafındakilerin sağlığıyla ilgili söylediklerine aldırış etmeyen Meryem, çocuğunu doğurmak konusunda kararlıdır. Aldığı bu zor karar sonucunda, ardında bırakacaklarını emanet edebileceği tek kişi ise Ceylan'dır. 

Diğer tarafta da olaylar dur durak bilmez. Ekrem, Güneş ve Hakkı'nın masaya oturma hazırlığı yaptığı günlerde, Çakırbeylilerin atacağı her yanlış adım aileden birinin kaybına sebebiyet verebilir. 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır ve Ünal'ın gizli düşmanları ortaya çıkarmak için başlattıkları mücadelenin sonuna geldiler. Başta Hasan'ı bitirmek için yapılan operasyon başarılı geçti. Görevini hakkıyla yerine getirmiş olmanın mutluluğu, abisinin hayatta olduğu gerçeğini öğrenmesiyle ikiye katlanan Ceylan'ın hevesi kursağında kaldı..

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal