Tolgay Arslan Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Tur Şansını Değerlendirdi

Bayern- Beşiktaş eşleşmesinde Alman ekibinin kağıt üzerinde favori olduğunu ifade eden Tolgay Arslan, "Turu geçmek için sonuna kadar savaşacağız" şeklinde yorumda bulundu.

15.02.2018-15:40 - (Son Güncelleme: 15.02.2018-15:38) Tolgay Arslan Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Tur Şansını Değerlendirdi
Bayern Münih-Beşiktaş eşleşmesi hakkında yorumda bulunan Tolgay Arslan, Alman ekibinin kağıt üzerinde favori olduğuna belirterek ekledi: “Bayern dev bir kulüp. Tarihi ve oyuncuları da öyle. Onlara büyük saygımız var. Kağıt üstünde Bayern favori. Bunu biz de biliyoruz. Ama kendimize de güveniyoruz ve inanıyoruz."

İYİ SONUÇLA ALIRSAK AVANTAJLI KONUMA GELİRİZ

Tolgay, “Stadın tamamı gördüğünüz gibi koltuklu. Ama Bayern maçında oturan bir kişi göremezsiniz. Herkes ayakta olur. Taraftarımız, gerçekten de bizi çok iyi destekliyor. Bu statta maç günü ortamı anlatılmaz, sadece yaşanır. Tabii biz oyuncuların da iyi oynamaları gerekmekte. Bilhassa ilk maçta... Deplasmandan iyi bir skorla ayrılırsak, rövanşta yüksek bir şansımız olur ve taraftarımız daha da büyük katkı sağlar.” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal