Takımını Nasıl Yüzüstü Bıraktı; Şok Diyalog!

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Çin ligi takımlarından Beijing Guoan yolunda. Beijing Guoan Kulübü, Galatasaraylı futbolcu için 8 milyon avro bonservis bedeli önerdi.

06.02.2016-10:45 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Takımını Nasıl Yüzüstü Bıraktı; Şok Diyalog!

Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Beijing Guoan ekibi tarafından Burak Yılmaz için yapılan 8 milyon avroluk teklif kabul edildi.

Milli oyuncunun da Çin ekibiyle büyük ölçüde anlaştığı öğrenilirken, iki ülke arasındaki saat farkından dolayı transferin bugün resmiyet kazanması bekleniyor.

Yaşadığı mali sorunlar nedeniyle UEFA organizasyonlarından men edilme cezasıyla karşı karşıya olan Galatasaray Kulübü, bu transferle bir nebze olsun nefes almak istiyor.

Galatasaray'a, 2012-2013 sezonu başında Trabzonspor'dan transfer olan Burak, sarı-kırmızılı ekipte birçok önemi başarıya katkı sağladı. Burak, Galatasaray'da ikişer lig, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşarken, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de çeyrek final oynama başarısı gösterdi.

TWİTTER HESABINDAN 4 YILDIZLI FORMAYI PAYLAŞTI

Transferin kesinleşmesinin ardından milli futbolcu twitter hesabından Galatasar'ın 4 yıldızkı formasını paylaştı.

DENİZLİ'YE RESTİ ÇEKTİ

Golcü oyuncu, tecrübeli teknik adama "Çin'den teklif aldım. Gitmek istiyorum" dedi ve ardından ikili arasında şu diyalog gerçekleşti: 'Yarın oynamayacağım'

Mustafa Denizli: Yarın Konyaspor maçında oynamanı istiyorum. O maçı oyna, ondan sonra birlikte oturup düşünürüz.

Burak Yılmaz: Yarınki maçta oynamayacağım hocam. Ben gidiyorum.

Mustafa Denizli: İyi o zaman, sen bilirsin. Kararın kesinse diyeceğim bir şey yok. Gidebilirsin.

Mustafa Denizli, daha önce basına yaptığı bir açıklamada Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılmasından yana olmadığını, takımda tutmayı istediğini belirtmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal