Sivasspor-Osmanlıspor Maç Özeti! Yiğidolar'dan Muhteşem Geri Dönüş

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Demir Grup Sivasspor, evinde Osmanlıspor'u ağırladı. Seyir zevki yüksek olan karşılaşmada Demir Grup Sivasspor, uzatma dakikalarında gelen golle Osmanlıspor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı.

17.02.2018-19:07 - (Son Güncelleme: 17.02.2018-19:04) Sivasspor-Osmanlıspor Maç Özeti! Yiğidolar'dan Muhteşem Geri Dönüş

Süper Lig'in 22.haftasında Sivasspor, Başkent ekibi olan Osmanlıspor'u ağırladı. Ev sahibi Sivasspor golleri 24. dakikada ve 82. dakikada yeni transfer Robinho ve 90+1. dakikada Cyriac'ın ayağından buldu. Sambacı yıldız Robinho, son golün asistini yaparak Sivasspor'un galibiyetinin baş mimarı oldu. Deplasmana çıkan Osmanlıspor'un gollerini ise 61. dakikada Sokol Cikalleshi ve 71. dakikada penaltıdan Musa Çağıran kaydetti.

Bu neticeden sonra Demir Grup Sivasspor'un Spor Toto Süper Lig'de puanını 34'e çıkarken, Osmanlıspor 19 puanda kalarak küme düşme hattından kutulamadı. Demir Grup Sivasspor Süper Lig'de önümüzdeki hafta deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Osmanlıspor ise 23. haftada sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal