Şenol Güneş Basın Toplantısında Gazeteciyi Fırçaladı!

Konyaspor deplasmanından 1-1'lik sonuç ile ayrılan Beşiktaş teknik patronu, maç sonu basın toplantısında gazetecilerle gerilim yaşadı.

17.02.2018-10:23 - (Son Güncelleme: 17.02.2018-10:18) Şenol Güneş Basın Toplantısında Gazeteciyi Fırçaladı!

Atiker Konyaspor ile mücadelesinde 1-1'lik skorla sahadan ayrılan Beşiktaş’ın Teknik Patronu Şenol Güneş zorlu 90 dakikadan sonra basın toplantısında maçı değerlendirdi.

ŞENOL GÜNEŞ  YORUM YAPILDIĞI İÇİN SİNİRLENDİ

Maçın son düdüğüyle saha içinde kendisiyle tokalaşmak içim hamle yapan Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek’i hakemlere doğru itmesi ile alakalı soru sorulması üzerine Şenol Güneş, gazeteciye sert çıktı.

Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş, “Siz benim yaptığım hareketi mi söylüyorsunuz, soru mu soruyorsunuz? Ben hakemle alakalı konulara girsem her şeye değinerek girerim zaten. Konuşmamın sizler için mahzuru yok fakat benim için var. Teknik direktörler konuşunca neler olacağını biliyoruz. O pozisyonla alakalı futbolcularımı geri alıp hakeme gitmeyin, Konyasporlular tebrik etsin diye gittim. Ne var bunda, siz ne anladınız? Bir sakıncası mı var? Futbolcularım gitsin bir daha mı kart görsün? İşte Türkiye'de spor yorumculuğu bu halde. Bunları böyle yönetiyorlar, yönlendiriyorlar bu tipler. Soru sorun” şeklinde sertçe eleştirdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal