Ronaldo'dan Madrid'e Neymar Çağrısı

Real Madrid'de 4 sene top koşturan Brezilyalı Ronaldo, Neymarın transfer edilmesi konusunda Madrid yönetimine çağrıda bulundu.

08.02.2018-13:10 - (Son Güncelleme: 08.02.2018-13:07) Ronaldo'dan Madrid'e Neymar Çağrısı

Real Madrid'in Los Galacticos dönemindeki yıldızı olan eski Ronaldo, İspanyol devine önemli bir çağrıda bulundu ve Neymar'ı transfer etmeleri gerektiğini ifade etti.

Real Madrid formasını 4 sene terleten Ronaldo, Marca gazetesine verdiği demeçte takımın durumunu hakkında yorumlarda bulundu ve Eflatun Beyazlılar'ın her zaman en iyi oyuncuları almak zorunda olduğunu belirtti.

"DÜNYANIN EN İYİSİ NEYMAR OLACAK"

Vatandaşı Neymar'ın harika bir futbolcu olduğunu ifade eden Ronaldo, "Bir kaç sene içerisinde dünyanın en iyisi olacak ve Real Madrid onun gibi en iyi oyunculara sahip olmalı" şeklinde yorumda bulundu. Brezilya Milli Takımı ile 2 Dünya Kupası şampiyonluğuna erişen Ronaldo, Real Madrid'i yöneten kişilere Neymar ile alakalı çaba göstermemesi hususunda serzenişte bulunurken; "Bu sezon Madrid için ne kadar zor gittiğini düşünmeliler. Daha ileri gitmeli ve daha iyisi için çalışmalılar" şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal