Cumhurbaşkanlığı'ndan Son Dakika Afrin Açıklaması!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, gündemde olan önemli konular hakkında basın mensuplarına kritik açıklamalarda bulundu.

21.02.2018-13:40 - (Son Güncelleme: 21.02.2018-17:06) Cumhurbaşkanlığı'ndan Son Dakika Afrin Açıklaması!

İbrahim Kalın, "Esad rejimi ile YPG arasında anlaşma imzalandı mı şeklinde haberler yayınlandı. Biz ihtiyatla yaklaşılması gerektiğini belirttik. Dün meydana gelen hadise, Halep civarından gelip Afrin'in güney uçlarına, oradan da şehre girmeye çalışan 40-50 araçlık konvoyun girme teşebbüsüne şahit olduk, bu topçu atışları ile püskürtüldü. Burada iddia edildiği gibi bir anlaşma söz konusu değil" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın gündeme yönelik açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Kimyasal hadım dahil bütün opsiyonlar masaya yatırılacak. Mevzuatla alakalı düzenlemelerin yanı sıra toplumsal farkındalığın da önem arz ettiğini belirtmek isterim

TOPÇU ATIŞLARI İLE VURDUK

TSK tarafından bu sabah yapılan açıklama ile de öldürülen terörist sayısı 1780'e ulaştı. Zeytin Dalı Harekatı, Afrin ve civarındaki terör unsurları etkisiz hale getirilene kadar sürecektir. Esad rejimi ile YPG arasında anlaşma imzalandı mı diye haberler yayınlandı. Biz ihtiyatla yaklaşılması gerektiğini belirttik. Dün meydana gelen hadise, Halep civarından gelip Afrin'in güney uçlarına, oradan da şehre girmeye çalışan 40-50 araçlık konvoyun girme teşebbüsünü gördük, bu topçu atışları ile geri püskürtüldü.

Burada öne sürüldüğü gibi bir anlaşma söz konusu değil. Anlaşma olsa bile Türkiye olarak bir harekatla alakalı planlarımızı aynı kararlılıkla uygulamayı sürdüreceğiz. Rejim veya başka unsurların bu adımlarının çok ciddi sonuçları olacaktır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal