Survivor 2018 Yeni Konsept

Survivor 2018'de yeni konsept ne? Acun Ilıcalı dün akşam eleme öncesi konseyde yaptığı açıklamalarla geceye damgasını vurdu. Allstar takımının ezici üstünlüğü karşısında altta kalan Gönüllüleri yeni konsept değişikliğinde neler bekliyor?

02.04.2018-10:19 - (Son Güncelleme: 02.04.2018-12:18) Survivor 2018 Yeni Konsept

Acun Ilıcalı dün gece eleme konseyi öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Ilıcalı'nın yaptığı açıklaması ise Allstar takımını gözyaşlarına boğdu. 

SURVİVOR 2018 YENİ KONSEPT NE?

Acun Ilıcalı'nnı yaptığı açıklamaya göre artık gönüllüler takımı ve Allstar konsepti kaldırılacak bunun yerine 'Survivor AllStar Allstar'a Karşı' adı verilen yeni konsepte geçilecek. Survivor Allstar konsepti neden bitti? Peki, SurvivorSurvivor AllStar Allstar'a Karşı konsepti nasıl olacak? İşte, herkesin merak ettiği Survivor 2018'in yeni konsepti hakkında merak edilen her şey...

SURVİVOR 2018'E YENİ KONSEPT

Survivor'un dün gece yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı heyecan yaratan açıklamlarda bulundu. Ilıcalı, Gönüllüler ve Allstar arasında güç dengesinin sağlanamaması nedeniyle formatı değiştirdiğini açıkladı. Ilıcalı, Allstar - Gönüllüler konseptinin bittiğini bunun yerine 'Survivor AllStar AllStar'a Karşı' konsepti ile yarışmaya devam edeceklerinni açıkladı.

Acun ılıcalı'nın dün gece yaptğı açıklamara göre Survivor 2018'in yeni knsepti şu şekilde olacak; Allstar takımı 6'ya 5 şeklinde ikiye ayrılacak ve Gönüllüler takımındaki yarışmacılar All star takımından ayrılan takımlara geçecek. Yeniden oluşturulacak olan takımlar bu akşam yayınlanacak yeni bölümde belirlenecek. Değişikliğin açıklanmasından sonra Merve ve Sema gözyaşlarına hakim olamadı.

YENİ KONSEPT 1 NİSAN ŞAKASI MI?

Ilıcalı'nın yaptığı yeni konsept açıklamasından sonra sosyal medya ikiye bölündü. birçok kişi yapılan açıklamaların detayları ve gerekçelerinin belirtildiği format değişikliğinin 1 Nisan şakası olabileceğini söylerken, Allstar takımının dağıtılmasının mantıklı oduğunu Gönüllülerin oyunları sürekli kaybettiği için böyle bir değişikliğin mantıklı olduğunu savundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal