İstanbullu Gelin 43. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin'in merakla beklenen 43. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Dilara, Süreyya'nın yüzüne artık çalışmak istemediğini söyler ve bunun üzerine Süreyya duyduğu sözler karşısında deliye döner. 

28.03.2018-10:41 - (Son Güncelleme: 28.03.2018-11:04) İstanbullu Gelin 43. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin'in heyecanla beklenen 43. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölümde Dilara, Süreyya'ya 'Artık seninle çalışmak falan istemiyorum.' diyor. Genç kadın bunun üzerine 'Biz seninle sadece iş arkadaşı mıyız! Beni nasıl kestirip atabiliyorsun, biz canız can!' şeklinde oluyor. Bu cümleden sonra Dilara 'Sen bizim hayallerimizi kocanla değiştireli çok oldu.' şeklinde ağır bir cümle kuruyor. İyice düşünüp taşınan Süreyya, Faruk'un karşısına geçip hayallerinin peşinden koşacağını anlatıyor. Esma ise gelinine tepki vermekte gecikmiyor.

İSTANBULLU GELİN 42. BÖLÜMünDE NELER YAŞANDI?

Adem'in intiharı ve arkasındaki gerçek Süreyya ve Dilara arasında gerilim yaratırken büyük patlama Boranlar arasında yaşanır. Mektubun Faruk, Esma ve Süreyya arasında sır olarak saklanmış olması diğerlerinin tepkisine neden olur. Fikret için artık dengeler değişmiştir. Osman ve Burcu’nun konuşmasına kulak misafiri olan Faruk duyduklarından dolayı büyük hayal kırıklığı yaşar. İki kardeş arasında yüzleşme kaçınılmazdır. Süreyya ise Dilara ile olan kırgınlığın büyük üzüntüsünü yaşarken Emir’le ilgili beklenmedik bir gelişme gerçekleşecektir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal