Manchester United'da Sözleşme Krizi! İstediği Para İçin Rest Çekti

Manchester United'in başarılı kalecisi sözleşmesini uzatmak için uçuk bir rakam istedi.

07.02.2018-12:28 - (Son Güncelleme: 07.02.2018-12:24) Manchester United'da Sözleşme Krizi! İstediği Para İçin Rest Çekti

İngiliz devi M.United'da geleceği hala net olmayan ve adı İspanyo devi Real Madrid ile anılan İspanyol eldiven David de Gea'nın önümüzdeki transfer sezonunda takımda kalıp kalmayacağı merakla bekleniyor.

İngiliz ekibi ile olan mukavelesi 2019 yaz trasnfer sezonunda sona erecek olan İspanyol file bekçisinin, Manchester formasını terletmeye devam etmek adına haftalık olarak 375 bin pound kazanmasını ön gören bir mukavele istediği belirtilirken, De İspanyol eldivenin bu isteğinde ısrarcı olduğu ifade edildi.

Tecrübeli file bekçinin Arsenal'den transfer edilen Alexis Sanchez'le imzalanan abartı mukaveleden dolayı, İspanyol kalecenin de takım içindeki ederini gösterecek bir maaş zammını istediği ifade edilirken, İngiliz kulübünün yönetimi Alexis Sanchez'in kontratının ardından takım içindeki dengeleri bozmadan oyuncu ile yeni mukavele imzalayıp imzalamayacağı adeta merak konusu.

Son zamanlarda İngiliz ekibinin parlayan yıldızlarından olan İspanyol eldiven, gerçekleştirdiği olağanüstü kurtarışlarla takımın yenilmesine-3 puan almasında büyük roller üstlenmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal