Bizimkiler'in Kapıcı Cafer'i Ercan Yazgan Hayatını Kaybetti!

Ekranların sevilen oyuncusu Ercan Yazgan, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

09.03.2018-08:08 - (Son Güncelleme: 09.03.2018-07:56) Bizimkiler'in Kapıcı Cafer'i Ercan Yazgan Hayatını Kaybetti!

Bir döneme damgasını vuran 'Bizimkiler' dizisinde 'Kapıcı Cafer' karakterine hayat veren usta oyuncu Ercan Yazgan, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Sevilen oyuncu Ercan Yazgan, geride bıraktığımız 3 Mart 2018 tarihinde solunum yetmezliği nedeniyle apar topar özel bir hastaneye kaldırılmıştı.

Ünlü oyuncu Yazgan, hastanenin yoğun bakım servisinde hipotansiyon, böbrek ve karaciğer yetmezliği ve bunların sonucunda oluşan çoklu organ yetmezliği nedeniyle yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bildirildi.

Usta oyuncu Ercan Yazgan'ın tedavi gördüğü hastaneden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kamuoyuna Duyurulur,

Sanat dünyasının sevilen ismi Necip #ErcanYazgan, İskemik serebrovasküler hastalık tanısıyla hastanemiz nöroloji kliniğinde medikal tedavisi devam ederken 3 Mart 2018 tarihinde gelişen solunum yetmezliği nedeniyle hastanemiz yoğun bakım servisine kaldırılmış, yoğun bakım takibinde iken gelişen hipotansiyon, böbrek ve karaciğer yetmezliği ve bunların sonucunda oluşan çoklu organ yetmezliği nedeniyle bugün saat 23.05'te kalbi durmuş, yapılan tüm müdahelelere rağmen geri döndürülememiş olup 23.45'te hayata gözlerini yummuştur. Sanat dünyasına uzun yıllar hizmet etmiş böyle bir değerin kaybı için başta yakınları olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun.

Saygı Hastanesi

Usta Oyuncu Ercan Yazgan'ın Hastalığı Neydi?

Sevilen oyuncu Ercan Yazgan, 2 hafta önce felç geçirmiş ve kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınmıştı.

Ercan Yazgan Kimdir?

Usta oyuncu Ercan Yazgan, 4 Nisan 1946 Sinop'ta dünyaya geldi. Tuncay Özinel Tiyatrosu, AST gibi topluluklarda çalışan sanatçı, bir zamanlara damgasını vuran 'Perihan Abla' dizisiyle tanındı. 1963 yılında sinemada yer aldı. Bizimkiler dizisindeki "Kapıcı Cafer" ve Kaygısızlar dizisindeki "Memnun Kaygısız" tiplemesiyle başarılı bir karakter oyunculuğu sergiledi. Buket Dereoğlu ve Billur Yazgan'ın babasıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal