Juup Heynckes Açıkladı! İstanbul'da Da Atak Oynayacağız

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ı 5-0 mağlup eden Bayern'in tecrübeli teknik patronu, İstanbul'da oynanacak maç hakkında konuştu.

21.02.2018-11:02 - (Son Güncelleme: 21.02.2018-11:00) Juup Heynckes Açıkladı! İstanbul'da Da Atak Oynayacağız

YİNE HÜCUM OYUNUMUZU OYNAYACAĞIZ

İstanbul'da yapılacak rövanş karşılaşması hakkında açıklamalar yapan Alman teknik adam, "Beşiktaş çok iyi bir ekip 5-0'lık sonucu hak edecek bir takım değil. İlk 45 dakikayı 1-0 önde tamamlamamızın getirdiği bir avantajı vardı. Rövanş maçında çok dikkatli oynamalıyız, burası Şampiyonlar Ligi. İstanbul'da savunma oyunu oynamayacağız ve yine hücum oyunumuzu oynayarak, elimizden geleni ardımıza koymayacağız." diyerek rövanş öncesi açıklamalarda bulundu.

Öte yandna maçtan önce Şampiyonlar Ligi'ndeki amaçlarının ne olduğu sorulan tecrübeli antrenör: "Bizim için çok özel burada bulunmak. Herkes başarıyı düşünüyor. Şampiyonlar Ligi'nde çok büyük ekipler var, Avrupa'da çok büyük kulüpler var. Bazılarının da kendini çok güçlendirdiğini biliyoruz. Favori çemberinin daraldığını rahatlıkla ifade edebilirim. Barcelona, Real Madrid, PSG... Bunların hepsini görmek lazım. Biz kendi geleneğimizi devam ettirmek istiyoruz. Bayern Münih Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir kulüptür. Her rakip sizin yolunuza taş koyabilir." şeklinde maç öncesi yorumda bulundu.konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal