İşte Juventus-Tottenham Maçının Özeti

Avrupa'nın en büyük organizsayonu olan Şampiyonlar Ligi'nin son 16 turunda Juventus evinde Tottenham'ı konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Juventus, ikinci devrede maçtan koptu.

14.02.2018-10:10 - (Son Güncelleme: 14.02.2018-10:01) İşte Juventus-Tottenham Maçının Özeti

İLK DEVREDE FUTBOL ADINA HER ŞEY VARDI! 3 GOL VE KAÇAN BİR PENALTI...

Mücadelenin henüz 3. dakikasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Arjantinli yıldız oyuncu Higuain, yaptığı şık vuruşla Juventus'u 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra akın akın gelen Juventus, 8. dakikada penaltı kazandı. Erken gol yemenin verdiği şokun üstesinden gelemeyn Tottenham, yeniden sahneye çıkan Higuain'in penaltıdan bulduğu golle 2-0 geriye düştü.

İki gol bulan Juventus maçı rölantiye almak istese de Tottenham'ın golcü ismi Harry Kane farkı 1'e indiren golü attı. 35.dakikada Dele Alli'nin ikramını geri çevirmeyen Kane, Buffonu mağlup ederek meşin yuvarlağı filelere yolladı.

İlk devrenin son saniyelerinde Juventus bir penaltı daha kazandı. Topun başına yeniden geçen Arjantinli forvet Higuain, topa sert vurdu fakat kalecinin müdahalesi ile top üst direkte patladı. Böylece ilk yarı 2-1'lik Juventus üstünlüğüyle bitti.

İKİNCİ DEVREDE FARKLI BİR TOTTENHAM İZLEDİK

İki ekibin de daha kontrollü olduğu ikinci 45 dakikada sadece bir gol sesi çıktı. Maçın 71. dakikasında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Christian Eriksen, barajın altındna topu ağlarla buluşturdu ve maç bu sonuçla bitti. İtalya'dan 2-2'lik beraberlik alan Tottenham, evinde oynayacağı rövanş öncesi büyük bir avantaj elşde etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal