Arka Sokaklar Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar nerede çekiliyor? Arka Sokaklar dizisi nerede çekiliyor? Arka Sokaklar nerede çekiliyor 2018? Arka Sokaklar dizinin nerede çekildiği hakkında merak edilen bütün detaylar haberimizde...

05.04.2018-17:49 - (Son Güncelleme: 06.04.2018-08:54) Arka Sokaklar Dizisi Nerede Çekiliyor?

Arka Sokaklar nerede çekiliyor? Arka Sokaklar dizisi nerede çekiliyor? merak edilen bütün detaylar haberimizde...

Kanal D'nin en soluklu dizisi olan Arka Sokaklar'ın çekimlerinin nerede ve hangi mekanlarda yapıldığı merak ediliyor. 12 sezondur aynı kanalda devam etme başarısını elinde tutan dizinin ekranlarda bu kadar sevilmesinin nedeni polisiye olayların işlenmesi en önemlis günlük yaşantımızda karşımıza çıkan konuların ele alınması. 

Başarılı senaryosu, güçlü oyuncu kadrosu ve dizi içerisinde yer alan karakterlerin sevilmesi diziye kaçınılmaz bir başarı getirdi.

ARKA SOKAKLAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Diziyi takip eden pek çok kişi çekimlerin nerede yapıldığını ve hangi mekanların tercih edildiğini merak ediyor. Yönetmen koltuğunda İlker İnanoğlu'nun yer aldığı dizinin iç mekan çekimlerinin gerçekçi yansıtılması için çekimler İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nün kendi binasında gerçekleştiriliyor.

Dış mekan çekimlerinde dizinin kullandığı bir plata ya da belirli bir set bulunmuyor. Yeni bölümde çekilecek olan her sahneye uygun olacak şekilde İstanbul'un çeşitli semtlerinde geçici set alanları kuruluyor.

YENİ SEZON BAŞLANGICI ŞANLIURFA'DA YAPILDI

Dizinin çekimleri genel olarak İstanbul Taksim'de gerçekleştiriliyor. 12. sezonun başlangıç çekimleri ise senaryo gereği Şanlıurfa'da set kurularak gerçekleştirldi. Kuş Mezatı, Balıklıgöl ve Baharatçılar Çarşısı'nda çekimeler yapıldı.

Arka Sokaklar dizisi her hafta Cuma akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal