Mehmed Bir Cihan Fatihi Ayasofya Sahnesi Son Bölüme Damga Vurdu

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yayınlanan son bölümüne Ayasofya sahnesi damga vurdu. Sultan Mehmed ve Delibaş kılık değiştirerek Konstantineye gitti. Ayasofya karşısında Sultan Mehmed çok duygulandı. Bu sahne sosyal medyada da çok konuşuldu.

07.04.2018-16:17 - (Son Güncelleme: 07.04.2018-15:04)

Mehmed Bir Cihan Fatihi yayınlanan 3. son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Nefes kesen sahnelerin yer aldığı dizinin 4. bölüm fragmanı da büyük merak uyandırdı. Mehmed Bir Cihan Fatihi yayınlanan 3. son bölümünün ardından 4. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisine Ayasofya sahnesi damgasını vurdu ve sosyal medyada da çok konuşuldu. Delibaş ile kılık değiştirip Konstantineye giden Sultan Mehmed Ayasofya karşısında çok duygulandı. Dizinin 4. yeni bölüm fragmanı izleyici ile kısa zamanda paylaşıldı.

Çandarlı, Sultan Mehmed'in neler yaptığını anlayamaya çalışmaktadır. Konstantinos, bütün şehrin kapılarını kapatarak önlem almıştır. 

Mehmed, Şehzade Osman'a saraydan yüksek mertebeli birinin yardım ettiğini öğrenir. Sultan Mehmed arkasından çevrilen oyunları öğrenebilecek mi?

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. yeni bölümüyle 10 Nisan Salı akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal