Galatasaray Yönetimi, Arda Turan'ı Açıkladı!

Galatasaray yönetimi Arda Turan Defterini kapattığını açıkladı.

21.08.2017-11:53 - (Son Güncelleme: 21.08.2017-11:46)

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor Rodrigues'in oyunundan çok memnun olduğunu ve takıma Feghouli'nin de gelmesinden sonra kanat transferi düşünmediğini açıkladı.

Hırvat teknik hoca talimatları doğrultusunda yön çizen Galatasaray Yönetimi, Arda Turan konusunu tamamen kapattığını ifade etti.

Son 2 sezon hayal kırıklıkları yaşamış olan Galatasaray'da taraftar artık çok umut dolu. Teknik direktör Igor Tudor gelen sonuçlarla üzerindeki spekülasyonlara son verirken, Türk Telekom Stadı da eskisi gibi full çekmeye hazırlanıyor.

Öte yandan Juventus yönetimi, Atalanta'dan Spinazzola'yı kadrosunu kattıktan sonra Galatasaray'a 'evet' diyecek. Ve Asamoah resmen Aslan olacak.

Sofiane Feghouli işini çözdükten sonra sol transferine ağırık veren Galatasaray, Kwadwo Asamoah'ı da çözüyor. Ganalı yıldızla her konuda anlaşma sağlayan fakat Juventus yönetiminden "Sol beke takviye yapmadan bu transfere izin vermeyiz" cevabını alan yönetimin beklediği müjdeli haber gelmiş durumda. Juventus'un 2 seneliğine kiraladığı Leonardo Spinazzola'nın dönüşü için Atalanta ile anlaştığı bildirildi.

YENİ TRANSFERLERDEN MEMNUN YÖNETİM

Bu sezon birçok yeni ismi transfer eden Galatasaray'da Mariano, Maicon, Gomis, Belhanda, Fernando ve Ndiaye'den çok memnun.


 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal