Fenerbahçe'ye Sakat Oyunculardan 1 İyi 1 Kötü Haber Geldi

Defans oyuncusu Neto'nun ardından Martin Skrtel de sakatlıktan kurtularak derbi maçına hazır hale geldi. Alanyaspor maçında riske edilmeyecek olan oyuncu derbi maçının hazırlıklarına başladı.

16.02.2018-11:50 - (Son Güncelleme: 16.02.2018-11:47) Fenerbahçe'ye Sakat Oyunculardan 1 İyi 1 Kötü Haber Geldi

Portekizli savunma oyuncusu Neto'dan sonra Fenerbahçe'nin defanstaki bel kemiği olan Skrtel'in de dönmesi ile stoper mevkisinde eli güçlenen Aykut Kocaman,sezonun son kısmına yaklaşılırken yeni sakatlıkların da önüne geçmeyi amaçlıyor.

Oyuncuların muhtemel kas ve adele sakatlıkları sağlık ekibi tarafından yapılan ön testlerle önlenmeye çalışılıyor. Her antrenmandan evvel kan değerlerinde ölçümler yapılan sarı lacivertli oyuncular çıkan sonuçlara göre günlük olarak dinlendiriliyorlar.

JANSSEN'DEN HABER GELDİ

Diğer yandan sakatlığı sebebi ile bir süredir formasına kavuşamayan Vincent Jansenn'den de haber geldi. Hollandalı forvetin tetkikleri Hollanda milli takımı ve Tothenham yetkilileri ile beraber, ortak bir çalışma ile gerçekleştirilirken, yıldız futbolcunun ayak baş parmağının altındaki ödemin hala devam ettiği ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal