Fenerbahçe'den Maç Sonunda Skandal Tişört!

Fenerbahçe, Beşiktaş maçından hemen sonra olay yaratacak bir tişörtü satışa sundu.

23.09.2017-23:19 - (Son Güncelleme: 23.09.2017-23:08) Fenerbahçe'den Maç Sonunda Skandal Tişört!

 

Derbi maçında Beşiktaş'ı 2-1 yenen Fenerbahçe, maç sonunda bir duyuru yayınlayarak "Efendiniz Biziz" tişörtlerini satışa sundu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde;

"Sonucu belli derbiler serisinin ikincisi için hazırlanan "Efendiniz Biziz" tişörtleri maçın bitimisiyle beraber stadyumda yer alan Fenerium mağazalarından ve internet sitesinden satışa çıkarıldı. Tişörtler 25 Eylül 2017 Pazartesi gününden itibaren tüm Türkiye'deki Fenerium mağazalarında da satışa sunulucaktır."

Bu esnada Fenerbahçe twitter hesabından iki tweet birden atıldı.

Fenerbahçe resmi twitter hesabı maç bitiminde "Avrupa Yakasından Duymayanlar İçin Maç Sonucu Tekrarı!" tweetini maç skorunun yazdığı fotoğrafla birlikte paylaştı.

Daha sonrasında ise Beşiktaş'ın Kadıköy'de 14 maçtır kazanamadığına vurgulayan hesap "#KOLBOZUK" hasthagi ile içinde PlayStation kolu olan bir fotoğrafla bir tweet daha paylaştı.

 

MAÇTA NELER OLMUŞTU ?

Süper Lig'de sezonun ilk derbisinde 6. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Beşiktaş ile karşılaştı.

Fenerbahçe, maçın 20. dakikasında Giuliano'nun penaltıdan attığı gol ile maçta 1-0 öne geçmeyi başardı. Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Quaresma önce 41. sonra 43. dakikada gördüğü ard arda sarı kartlar sonrası kırmızı kart gördü.

Beşiktaş maçta 10 kişi kaldı. Bundan bir dakika sonra Neto, Cenk Tosun'u gole giderken düşürdüğü için direkt kırmızı kart gördü ve iki takım 10 kişi maça devam etti.

Maçın ikinci yarısında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 68. dakikada hakeme itiraz edince, hakem Şenol Güneş'i tribüne gönderdi. Maçın 85. dakikasında ceza sahası içinde top Atiba'nın eline çarpınca tecrübeli futbolcu ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Fenerbahçe 86. dakikada Janssen'in penaltıdan attığı golle maçta skoru 2-0'a getirdi. Konuk ekip Beşiktaş 87. dakikada Babel'in golüyle farkı bire indirdi: 2-1 ve bu skor aynı zamanda maçında sonucu oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal