Fenerbahçe'de Gençler Sahne Alıyor! Hasan Ali Kaldırım Yerine Genç Oyuncu Sahada Olacak

Fenerbahçe'de yaşanan sakatlık krizlerine bir yenisi daha eklenince genç futbolcuya gün doğdu. Serhat Kot bu akşam oynanacak olan Giresunspor mücadelesinde sahada olacak.

07.02.2018-13:31 - (Son Güncelleme: 07.02.2018-13:28) Fenerbahçe'de Gençler Sahne Alıyor! Hasan Ali Kaldırım Yerine Genç Oyuncu Sahada Olacak

Bu sezon sakatlıklardan çok çeken Fenerbahçe'de bir de sol bek krizi patlak verdi. Aykut Kocaman, Hasan Ali ve İsmail'in yokluğunda Serhat Kot'a vazife verecek. Fenerbahçe'de yaşanan stoper sıkıntısı Neto'nun dönüşü ile geçici olarak sona ererken, bu defa sol bek mevkisinde sıkıntı patlak verdi.

HASAN VE İSMAİL SAKAT! FORMA SERHAT KOT'UN

Sakatlık yaşayan iki isim İsmail ve Hasan Ali'nin yokluğunda kupa maçında genç futbolcu Serhat Kot formayı terletecek. İsmail Köybaşı'nın yapılan ilk kontrollerinde kasık bölgesinde ödem saptanırken, yırtıktan şüphe duyulduğu ifade edildi. Sol bekin bir diğer alternatifi Hasan Ali'nin ise yeniden ayak bileğinde şişme meydana geldi. Kupada iki isim de yok. Aykut Kocaman, Hasan Ali ve İsmail'in durumlarına göre ligdeki zorlu Başakşehir mücadelesinde de genç futbolcu Serhat Kot'a forma şansı tanıyacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal