Fenerbahçe'de Fotoğraf Krizi! Yıldız Oyuncu Kadraja Girmek İstemedi

Fenerbahçe Başakşehir galibiyetinin ardından kutlama yapmak isteyen oyuncular fotoğraf çektirmek istedi fakat Valbuena olay çıkarttı.

16.02.2018-11:59 - (Son Güncelleme: 16.02.2018-11:54) Fenerbahçe'de Fotoğraf Krizi! Yıldız Oyuncu Kadraja Girmek İstemedi

Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Mathieu Valbuena Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyince büyük hayal kırıklığına uğradı ve galibiyet sonrasında soyunma odasından erken ayrıldı.

Fenerbahçeli oyuncular mücadele sonrası galibiyeti fotoğraf çekerek kutlamak istedi. Fakat Mathieu Valbuena flaş bir olaya imza attı. Fotoğrafta yer almak istemedi. Bu olaydan sonra fotoğraf çekme girişimi iptal edildi. Yıldız oyuncu stadı terk ederken imza almak isteyen taraftarları yüz üstü bıraktı. Morali çok bozuk olan Valbuena’yı kazanmak isteyen teknik heyetin, Alanyaspor maçı için çözüm aradığı ifade edildi.

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir galibiyetiyle zirveye ortak oldu. Daha da önemlisi bu maçta oynadığı üstün futbolla özgüven kazanıp rakiplerine gözdağı verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal