Fenerbahçe-Alanyaspor Maç Özeti! Fenerbahçe Maç Fazlası İle Zirveye Ortak Oldu

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligi'nin 22. haftasında evinde Alanyaspor'u konuk etti.

17.02.2018-21:14 - (Son Güncelleme: 17.02.2018-21:16) Fenerbahçe-Alanyaspor Maç Özeti! Fenerbahçe Maç Fazlası İle Zirveye Ortak Oldu

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada Alanyaspor'u 3-0 yenmeyi başardı ve derbi öncesi ezeli rakibine gözdağı vererek aradaki puan farkını 3'e çıkardı.

SAMBACI GİULİANO YİNE SAHNEDE! GİULİANO 2, FERNANDAO 1 GOLLE KATKI SAĞLADI

Rakibine önde pres uygulayan Fenerbahçe, ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Fenerbahçe'nin gollerini 20. dakikada Brezilyalı yıldız oyuncu Giuliano ve 27. dakikada başka bir Sambacı Fernandao kaydetti. İkinci devrede de baskılı oyununa devam eden sarı-lacivertli ekip 60. dakikada Giuliano'nun penaltıdan bulduğu golle sahadan 3-0 galip ayrılmayı başardı.

TAKIM KENDİNE GELDİ!

Aykut Kocaman takıma yaptırdığı antrenmanlarda güç/kondisyon yüklemesi ile takımı adeta kendine getirdi. İki haftadır önde pres uygulayan ve 90 dakikda boyunca maçtan kopmayan bir Fenerbahçe seyretmekteyiz.

SIRADAKİ MAÇ BEŞİKTAŞ İLE...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş deplasmanına çıkacak. Sarı-lacivertli ekip Alanyaspor galibiyetiyle Beşiktaş'la arasındaki puan farkını 3'e çıkardı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal