Fenerbahçe Transferde Bombayı Patlatıyor

Fenerbahçe Bayern Münih'te top oynayan Hollandalı yıldız futbolcu Robben'i transfer etmek istiyor.

22.06.2017-11:03 - (Son Güncelleme: 22.06.2017-11:00) Fenerbahçe Transferde Bombayı Patlatıyor

Spor Toto Süper Lig’i 3.sırada bitiren Sarı Lacivertli takım önümüzdeki sene şampiyonluğa oynamak için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Kanarya ilk etapta yıldız transferi üzerine yoğunluk verdi. Bu kapsamda Fenerbahçe’nin Başkanı Aziz Yıldırım, taraftarı mutlu edecek bir transfer için çalışmalara başladı. 2 sene önce gelen Van Persie’nin bir türlü istenilen performansı göstermediğinden dolayı takıma yeni bir yıldız isim katılma kararı alındı.

Sarı Lacivertli takımın Başkanı Aziz Yıldırım, hem stadı doldurmak hem de kombine satışlarını canlandırmak için düğmeye bastı. İlk hedef olarak belirlenen Emre Mor transferinde pürüzler ortaya çıktı. Fenerbahçe’ye gelmek isteyen Emre Mor’a kulübü ''Seni Türkiye’ye göndermeyeceğiz'' mesajı verdi. Bu sözlerden sonra Fenerbahçe rotayı Robben transferine çevirdi.

VAN PERSİE DEVREYE GİRECEK

Van Persie, arkadaşı olan Robben transferi için devreye girecek. Bayern Münih ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Robben’e teklif götürülecek. Eğer oyuncudan olumlu yanıt alınırsa Fenerbahçe yönetimi bu transfer için harekete geçecek. Bu transferde Fenerbahçe’nin elini güçlendiren en büyük faktör Arjen Robben’in yakın arkadaşı olan Van Persie’nin Fenerbahçe’de olması.


.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal