Fenerbahçe Transfer'de Atağa Kalkıyor! O İsim İmzaya Gelecek

Fenerbahçe, Hamburg ile yollarını ayıran Johan Djourou'nun transferini bitirme noktasına geldi.

01.08.2017-11:49 - (Son Güncelleme: 01.08.2017-11:41) Fenerbahçe Transfer'de Atağa Kalkıyor! O İsim İmzaya Gelecek

Danimarkalı oyuncu Simon Kjaer' in takımdan ayrılmasından sonra stoper mevkine transfer yapmak isteyen Süper Lig ekibi olan Fenerbahçe' de Alman asıllı Rus oyuncu Roman Neustadter' e de ciddi teklifler gelmesi ile arayışlar hız kazandı. Bonservis sorunu olmayan futbolcular üzerinde duran sarı- lacivertli yönetim, bir dönem Arsenal forması da giyen İsviçre milli takımının oyuncusu olan Johan Djourou ile temasa geçti.

1+1 SENELİK DEĞİL 2+1 SENELİK MUKAVELE İSTİYOR

Futbolcu ile yapılan transfer görüşmelerinde büyük aşama kaydedilirken 1+1 senelik teklif yapılan Johan Djourou' nun 2+1 sözleşme istediği ifade edildi. Bu sorunun da halledilmesi halinde 30 yaşındaki futbolcu önümüzdeki günlerde İstanbul' a gelerek Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacak.

AYKUT KOCAMAN ESASEN YEDEK OLARAK OYANTMAYI PLANLIYOR

Teknik Direktör Aykut Kocaman' ın Kjaer' in yerine ilk 11'de görev yapabilecek bir transfer daha istediği, Johan Djourou'yu ise daha çok Martin Skrtel ve yeni transferin yedeği olarak düşündüğü öğrenildi. İsviçre Milli Takımı’nda da 67 kez forma giyen 30 yaşındaki defans oyuncusu, geçen sezon 16 karşılaşmada görev yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal