Fönün Kalıcılığını Arttırmak İçin Yapılması Gerekenler!

Fön çektirmek özellikle çalışan kadınlar, özel gün ve gecelere katılacak olanlar için vazgeçilemez bir mecburiyet olarak görülür. Ancak çekilen fön çoğu zaman gün sonuna kadar zor dayanıyor. İşte kalıcı fönü elde etmek için yapmanız gerekenler...

29.03.2018-15:54 - (Son Güncelleme: 29.03.2018-15:50) Fönün Kalıcılığını Arttırmak İçin Yapılması Gerekenler!

Fön çektirmek özellikle çalışan kadınlar, özel gün ve gecelere katılacak olanlar için vazgeçilemez bir mecburiyet olarak görülür. Çünkü pek çok kadının saçı dümdüz bir yapıda değildir ve istenen güzel görüntüyü sağlamak için fön çektirmek zorunda kalınıyor. Fakat çekilen fön çoğunlukla gün sonuna zor dayanıyor. Birkaç gün boyunca etkisini gösterecek bir föne sahip olmak için çok uğraşmak gerekiyor.

Çektirdiğiniz fönün kalıcılığını uzatmak istediğiniz zaman aklınıza saçlarınızdaki yağlanma gelecektir. Nitekim saçlarınız çok uzun değilse ve bununla birlikte çok yağlılarsa, bu yağlanma sonucunda föne dair hiçbir belirti kalmayacaktır. Bunu önleyebilmek için saç diplerinize kuru şampuan sürebilir, ayrıca uç kısımlara ise deniz tuzu spreyi ismi verilen üründen faydalanabilirsiniz. Bu uygulamanın ardından saçlarınız en azından o günü geçiştirecek kadar fönlü olacak ve doğal görüneceklerdir. Fakat ne yaparsanız yapın fönü sonsuza kadar saçınızda tutamazsınız.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal