Fenerbahçe Evinde Kayıplarda!

Fenerbahçe STSL'nin 20. haftasında Kadıköy'de Gençlerbirliği'ni konuk etti. Zorlu geçen mücadelede takımlar puanları paylaştı.

03.02.2018-21:18 - (Son Güncelleme: 03.02.2018-21:23) Fenerbahçe Evinde Kayıplarda!

Spor Toto Süper Lig 20. haftasında Fenerbahçe evinde Gençlerbirliği'ni konuk etti.

BİR SOLDADO BİR ALPER DİREĞİ GEÇEMEDİ

Mücadelenin henüz 7. dakikasında Isla'nın pasına hareketlenen Hasan Ali sert bir şut çıkardı. Gençlerbirliği file bekçisi Hopf topu zor da olsa çelebildi. Dönen top ceza sahası içindeki Soldado'ya geldi ve çıkardığı sert şutta meşin yuvarlak kale direğine çarparak oyun alanına geri döndü.

19. dakikada gerçekleşen Fenerbahçe atağında Hasan Ali Kaldırım'dan aldığı pasla ceza sahasına giren ve daha sonra sağ ayağıyla sert bir şut çeken Alper Potuk da direği geçemedi.

GENÇLERBİRLİĞİ İLK YARININ SON DAKİKALARINDA ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın 45. dakikasında sağ kanattan hücuma kalkan Gençlerbirliği, Jailton'un ortasında Dirar ile Volkan arasındaki iletişimsizlik yüzünden topun ağlarla bululması ile öne geçti. İlk yarının kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Gençlerbirliği soyunma odasına 1-0 önde gitti.


FENERBAHÇE İKİNCİ YARIYA GOLLE BAŞLADI

47. dakikada hızlı gelişen Fenerbahçe atağında orta sahada topu alan Alper rakibinden kurtulduktan sonra ceza sahası önüne kadar geldi. Yıldız futbolcu plase bir şutla takımına beraberliği getirdi.

DİRAR BU KEZ GENÇLERBİRLİĞİ AĞLARINI HAVALANDIRDI

Mücadelenin 61. dakikasında sol kanattan Valbuena'nın yaptığı ortayı defans uzaklaştıramadı ve boşta kalan topu Dirar ağlarla yolladı.

GENÇLERBİRLİĞİ MİLİNKOVIC İLE BERABERLİĞİ YAKALADI

Sağ kanattan gelişen Gençlerbirliği atağında, yapılan ortayı Mehmet Topal çıkarmak isterken sektirince arka direkte Marko Milinkovic yakın mesafeden meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru 2-2'ye getirdi.

Maçın son kısımlarında da başka gol olmayınca zorlu mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal