Vatanım Sensin 50. Bölüm Fragmanı

Vatanım sensin 50. bölüm ne zaman yayınlanacak? Vatanım Sensin son bölümde neler oldu? Kanal D'nin sevilen ve her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyen Vatanım Sensin'in merakla beklenen 50. bölüm fragmanı yayınlandı.

27.03.2018-12:57 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-21:03)

Kanal D'nin sevilen ve reytingh sıralamasınd üst sıralarda olan dizisi Vatanım Sensin 49.son bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ile seyirciyi ekrana bağlayan Vatanım Sensin son bölümde; Miralay Cevdet ve Mehmet Akif, Filippos'un Türkleri İzmir'den sürerek şehri ele geçirme planına engel olmak için güçlerini birleştirir. Sandıklar kurulup oylama başlamadan önce, Filipos'un eziyeti yüzünden halkın içine yerleşen korkuyu yenmeleri gerekmektedir. Baytar'ın şehre sızdığını anlayan Filipos buna engel olmak için orduyu seferber ederken, zamanla yarışan Cevdet, İzmir'i galeyana getirerek Mehmet Akif'e yardım etmenin yeni bir yolunu bulmak zorundadır.

Vatanım Sensin 49.bölümde Mehmet Akif'in tarihe damga vuracak çağrısı Türk halkına büyük bir cesaret aşılayacaktır. Peki, Vatanım Sensin son bölüm ardından, merakla beklenen Vatanım Sensin 50.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

VATANIM SENSİN 50.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde başarılı oyuncu Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin 50.bölümü 29 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NERLE YAŞANDI?

Leon, Cevdet’in gerçek kimliğini öğrendikten sonra mantığı ve dıuyguları arasında kalır. Cevdet’in Türk Ordusu için çalışan bir kuvvacı olduğunu öğrenen Leon, babası Vasili’nin katili olduğu gerçeği karşısında zor anlar yaşar. Hilal’den de bu gerçeği saklamak zorundadır ve bu yükün ağır geldiğini fark eder. Leon, Atina’ya gitmeye karar verir. Limanda hareket edecek gemiyi beklerken, Hilal’i terk edemeyeceğini anlar ve geri döner.

Filippos, Yunan mahallelerine Türklerin girmesini yasaklamıştır. Leon’u görmek isteyen Hilal, Yunan askerleri tarafından yakalanır. O esnada Leon olay yerine gelir ve Hilal’i kurtarmayı başarır. Yunan askerlerine hesap vermek zorunda kalan Leon, Hilal’in karısı olduğunu itiraf eder. Bu itiraf Filippos ve Adonnis tarafından da duyulur. Adonnis, Hilal’i hedefi haline getirir ve ortadan kaldırılması fikrini ortaya atar.

İzmir’in geleceği için yapılacak oylama, herkesi etkiler. Yunan Ordusu, Türklerin yaşadıkları evlerin kapılarına oy vermemeleri yönünde tehdit mesajları bırakırlar. Türk halkına korku vermeye çalışan Yunan Ordusu, zaman kaybetmeden harekete geçer. Buna karşın İzmir’e gelen Mehmet Akif ve Cevdet’in de bir planı vardır. Mehmet Akif’in İzmir’e gelişiyle bir konuşma yapması ve Milli Mücadele gücünün İzmir’de de ortaya çıkması planlanır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal