ASELSAN'dan Büyük Hamle!

ASELSAN, 2 milyar TL kayıtlı sermaye tavanı kapsamında, Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili çağrıları bünyesinde, 1 milyar TL mevcut ayrılmış sermayesinin 210 milyon TL yükselterek 1 milyar 210 milyon TL'ye çıkarılması için harekete geçti.

03.04.2018-10:15 - (Son Güncelleme: 03.04.2018-10:07) ASELSAN'dan Büyük Hamle!

ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gerçekleştirilen bildiride, şirketin sermaye yükselttirilmesinin geçtiğimiz gün yapılan olağan genel kurul görüşmesinde karara bağlandığı ifade edildi.

ASELSAN tarafından yapılan bildiride, ASELSAN'ın 2 milyar TL kayıtlı sermaye tavanı kapsamında, Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili tebliğleri çizgisinde, 1 milyar TL mevcut ayrılmış sermayesinin 210 milyon TL yükselterek 1 milyar 210 milyon TL'ye çıkarılmasına, ihraç edilecek payların itibari değerden fazla olabilecek şekilde ilgili sermaye piyasası ve borsa mevzuatına uygun bir şekilde oluşturulacak halka arz fiyat aralığı içerisinde kalmak şartıyla daha sonra hesaplanacak bir halka arz fiyatı ile halka arzına oy çokluğu ile karar verildiği bildirildi.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal