Erman Toroğlu'ndan Flaş Açıklama! Şike Var

Erman Toroğlu katıldığı bir televizyon programında şikeye dair flaş açıklamalar yaptı.

18.08.2017-21:36 - (Son Güncelleme: 21.08.2017-21:18)

Özel Haber/Haber365

Bir televizyon kanalına konuk olan Erman Toroğlu spor dünyasına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bilhassa Türkiye'de şike konusunda konuşan Toroğlu, geçmişte yaşanan şike olaylarından bahsetti.

ŞİKE HEP VARDI

Toroğlu yaptığı açıklamasında Türkiye'de şikenin hep var olduğunu söyledi. Erman Toroğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle: " Türkiye'de şike senelerce yapıdı. Bu kulüplerin her yerine sirayet etti. Öyleki oyuncu da maç sattı, teknik direktör de, yönetici de başkan da maç sattı. Senelerce bunun önüne geçilmedi hatta önüne geçilmeyi bırakın hep örtbas edildi. Bu işe kimi zaman siyasiler girdi, kimi zaman o kentin, ilin, ilçenin ileri gelenleri yaptı, ya da rica etti diyelim. Ben mesela kendi başıma gelen olayı anlatayım. Güneşspor'da oynuyorum o zaman. Bolu'yla oynuyoruz o zaman. Maç 1-0, gerideyiz. Ben dakika 60'larda çıktım, ayağım çekti. Çıktım, soyunma odasına indim. Geri geliyorum yedek kulübesinin oraya, şöyle bir konuşmaya şahir oldum. O zaman Bolu'nun teknik direktörü Lefter Küçükandonyanis. Bizim başkan dönmüş Lefter'e: Hani 1-0 olacaktı, maça bak 4-0 oldu, diye bağırıyor. Lefter döndü bizim başkana iki elini açtı, sanki ne yapabilirim der gibi. Orada anladım bizim başkanın maçı sattığını."

3 TEMMUZ'DA AZALDI

"Şike 3 Temmuz'a kadar açık açık yapıldı. Ancak 3 Temmuz'da biraz daha azaldı. Bitti diyemeyiz tabi. Ama artık siyasilerde buna müasade etmiyor. Umarım bundan sonra azalır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal