Bizim Hikaye 27. Bölüm 3. Fragman

Fox TV'de Perşembe akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan ve Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan ve Nesrin Cavadzade'nin başrollerinde yer aldıkları Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü heyecanlı anlara sahne olacak.

28.03.2018-11:30 - (Son Güncelleme: 28.03.2018-11:13) Bizim Hikaye 27. Bölüm 3. Fragman

Dizinin 27. bölüm 3. tanıtımında Barış, babasına borcunu ödemek için dövüşmeye karar veriyor.

Ömer'in bir anda Filiz’in hayatına girmesi Barış'ı fazlasıyla huzursuz eder. Ömer'le ilgili şüpheleri artan Barış, Filiz'e Ömer'in gerçek yüzünü göstermek için değişik bir yola başvurur.

BARIŞ VE ÖMER ARASINDA SOĞUK SAVAŞ!

Filiz Barış'ın Ömer'i kıskandığını düşünür. Barış, Ömer'in göründüğü gibi bir adam olmadığını kanıtlama peşindedir. Diğer yandan Ömer de onun için asıl tehlikenin Cemil değil Barış olduğunu anlamıştır. Barış veÖmer arasında soğuk savaş başlamak üzeredir.

Zeynep'in içine kapanıklığını ve mutsuzluğunu çözmek isteyen Filiz'in imdadına Ömer yetişir. Zeynep'e yardımcı olabileceğini söyleyen Ömer, bir pedagogla görüşmesi konusunda Filiz'i ikna eder. Fakat Ömer'in niyeti hiç iyi değildir.

Aynı zamanda Zeynep'in babasını aramaya koyulan Tufan, Yeliz'in karanlık geçmişini ve Zeynep'in gerçek babasının kimliğini bulabilecek midir?

Şükran'dan boşanıp Şeyma ile evlenmeye çabalayan Fikri’nin başı Müjde ile derttedir. Müjde’nin Fikri'yi vazgeçirme çabaları ters teper. Fikri Müjde'yi ikna ettiğini düşünmektedir.

Babasıyla yeniden yüzleşen Barış, ona karşı dik durmakta kararlıdır. Bir yandan babasına olan borcuna çözüm arayan, bir yandan da Filiz'i Ömer konusunda ikna etmeye çalışan Barış, kendini büyük bir tehlikenin ortasında bulacaktır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal