Çinlilerden Adriano'ya Rekor Teklif

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Adriano için Çin kulüpleri devreye girdi.

26.05.2017-15:09 - (Son Güncelleme: 26.05.2017-14:58) Çinlilerden Adriano'ya Rekor Teklif

Siyah Beyazlı takımın bu sezon Süper Lig’de şampiyon olmasına sadece 2 maç kaldı. Bu hafta Gaziantepspor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmayı Kara Kartal kazanırsa Süper Lig’in bitimini beklemeden şampiyonluğunu ilan edecek. Beşiktaş ilk iş olarak önümüzdeki dönem yapılacak transfer ve satılacak oyuncular listesini şimdiden belirlemeye başlıyor.

ÇİNLİLER BEŞİKTAŞ’IN KAPISINA DAYANDI

Siyah Beyazlı takımın Brezilya’lı futbolcusu Adriano’ya Çin kulüpleri talip oldu. Çin’de kulüleri olan Shanghai, Hebei, GZ Evergrande, Luneng Siyah Beyazlı takımın yıldız futbolcusu Adriano için devreye girdi.

ADRİANO’YA REKOR TEKLİF

Çin kulüpleri Siyah Beyazlı takıma Adriano transferi için 7 Milyon Euro’luk bir bedel biçti. Bu fiyatı sunan Çinliler Siyah Beyazlı takımdan bir yanıt gelmesini bekliyor.
Beşiktaş’ın Adriano transferi için bu rakamı düşük bulduğu ve en a10 Milyon Euro’luk bir teklif beklediği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Siyah Beyazlı futbolcu Adriano’nunda Çin’e gitmek istemediği kaydedildi.

Öte yandan Siyah Beyazlı takım Caner Erkin'in transferi için İtalyan ekibi İnter ile el sıkıştığını açıkladı. Milli futbolcu Caner Erkin önümüzdeki sezonda Siyah Beyazlı formayı terletmeye devam edecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal