Çinliler Çıldırdı! Messi'ye Tam 1,4 Milyar Euro

Çin kulübü Arjantinli Messi İçin tam 1.4 milyar Euro'yu gözden çıkardı

09.02.2018-11:10 - (Son Güncelleme: 09.02.2018-11:07) Çinliler Çıldırdı! Messi'ye Tam 1,4 Milyar Euro

Çin Ligi ekiplerinden Hebei China Fortune, dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen Lionel Messi için tabiri caizse delirdi.

Hebei China Fortune’un Messi’nin mukacelesinde yer alan 700 milyon Euro’luk serbest kalma bedelini ödemeye karar verdiği ifade edildi. Çin’deki yeni kurallara göre bir ekip, transferde ne kadar bonservis bedeli ödüyorsa o ücretin aynı miktarını vergi olarak Çin Hükümeti'ne de ödemesi gerekiyor. Bu da Hebei China Fortune için artı bir 700 milyon Euro demek oluyor. Yani kısacası Messi'nin Çin ekibine Bedeli 1.4 Milyar Euro'ya çıkıyor.

MASCHERANO’DAN SONRA GELEN KURAL

Totalde 1.4 milyar Euro’yu gözden çıkartan Çin kulübü, devre arası transfer sezonunda Barcelona’dan Javier Mascherano’yu kadrosuna dahil etmişti. Hebei China Fortune, daha evvel de bir başka Arjantinli yıldız Ezequel Lavezzi’yi kadrosuna katmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Çin’de yapılan bir ankette Çin’de en çok sevilen sporcu Lionel Messi olarak ilan edilmişti. Arjantinli yıldız oyuncu Messi’nin Çin dedikodularına vereceği tepki ise büyük merak konusu oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal