Chelsea İçin Müthiş İddia! Conte Kovuluyor Mu?

İspanyollardan önemli bir iddia geldi. İngiliz devi Chelsea, WBA ile yapacağı maçta da puan kaybederse Conte takımdan gönderilecek ve yerine Luis Enrique getirilecek.

07.02.2018-15:34 - (Son Güncelleme: 07.02.2018-15:30) Chelsea İçin Müthiş İddia! Conte Kovuluyor Mu?

Premier Lig'de pazartesi akşamı Chelsea çok önemli bir mücadeleye çıkacak. Son iki karşılaşmadan fark yiyip sahadan ayrılan Londra temsilcisi eğer West Bromwich Albion’a da mağlup olursa İtalyan menajer Antonio Conte ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

CONTE YERİNE İLK ADAY LUİS ENRİQUE

İtalyan teknik adam Conte'nin görevine son verilmesi durumunda yerine gelmesi düşünülen ilk isim; Luis Enrique. İspanyol basını, Chelsea ile Luis Enrique arasında söz kesildiğini iddia etti. Haberi manşetine taşıyan İspanya kökenli Sport gazetesi, Londra temsilcisinin 47 yaşındaki teknik patronla 2,5 senelik mukavele imzalama aşamasında olduğu iddiasını ortaya attı.

Gazete, Conte'nin takım üzerindeki hakimiyetini kaybettiğini ve bu sebeple bu hafta yapılacak West Bromwich Albion mücadelenin İtalyan çalıştırıcı için çok önemli olduğu değerlendirmesinde bulundu. İngiliz devi Chelsea, Şampiyonlar Ligi 2. turunda Lluis Enrique’nin eski takımı barcelona ile kozlarını paylaşacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal