Canlı Yayında Fatih Terim'i Açıkladı!

Beşiktaş'a 3-0 yenilen Galatasaray'da teknik direktör Tudor tartışılıyor. Galatasaray'ın eski futbolcusu Ergün Penbe, Fatih Terim ile ilgili önemli bir iddia ortaya attı.

03.12.2017-16:26 - (Son Güncelleme: 03.12.2017-16:21)

Süper Lig'de Beşiktaş'a 3-0 yenilen Galatasaray'da teknik direktör Tudor tartışılıyor. Büyük maçlarda alınan başarısız sonuçlar sonrası sarı kırmızılı taraftarlar Hırvat hocaya büyük tepki gösterdi.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ergün Penbe, Fatih Terim ile ilgili önemli bir iddia ortaya attı. Penbe, Beyaz TV'deki canlı yayında "Şu an Fatih Terim ile telefon görüşmesi yapılıyor" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Başakşehir karşısında alınan 5-1'lik mağlubiyetin ardından da Fatih Terim ismi gündeme gelmişti.

5-1'lik Medipol Başakşehir yenilgisinin ardından teknik direktör Igor Tudor'a olan tüm destek çekildi, ancak Hırvat teknik adama son bir kredi daha verildi.

Yaz döneminde yönetimin muhalefetine karşın Tudor'a destek vererek arkasında duran Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in fikir değiştirdiği, ancak devre arasına kadar sabredip buna göre bir yol izleyeceği öğrenildi.

Taraftar ile de bağlarını koparan hoca için ilk yarı sonuna kadar bekleyecek olan sarı-kırmızılılar, şampiyonluk yarışından kopmadan kararını verecek, "Devam" ya da "Tamam" diyecek.

İLK TERCİH TERİM

İlk yarı sonunda puan tablosuna bakacak olan Başkan Özbek olası bir ayrılık durumunda Fatih Terim'in kapısını çalacak.

Galatasaray ile Tudor'un yollarının ayrılması halinde Hırvat teknik adama sözleşme fesih bedeli olarak 400 bin euro ödenecek.

A Milli Takımı'ndan ayrılmasının ardından sürekli Tudor'un yerine geleceği söylenen Terim ismine yönetimin önemli bir bölümü destek veriyor.

Öte yandan Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'de takımın başına Fatih Terim'in getirilmesi gerektiğini ifade etti.

Galatasaray, Süper Lig'de bu akşam konuk olduğu Başakşehir'e deplasmanda 5-1 yenildi.

Bu karşılaşma sonrasında NTV Spor'da yayınlanan programda Rıdvan Dilmen Fatih Terim gelmeli yorumu yaptı.

"FATİH TERİM'İ GETİRİRİM"

Dilmen şunları söyledi: "Galatasaray 5 yese 8 yese yine de bu şampiyonluğun önemli adayıdır. O havaya girdi Galatasaray. Tudor'un gelecekte başarılı bir teknik adam olacağını düşünüyorum. Öyle olmasını dilerim de ama bazen liderler, iyi giderken de bazı şeyleri görebilmeliler. Bunu söylüyoruz hemen manşet olacak ama ben Galatasaray'ın başında olsam hiç uğraşmam hemen Fatih Terim'i getiririm."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal