Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

İstanbul'da Taksici Dehşeti!

Sokak ortasında kucağında bebek olan kadına çarpan taksici, aracından inerek annenin durumuna bakmak yerine hakaretler savurup olay yerinden kaçtı.

28.02.2018-13:22 - (Son Güncelleme: 28.02.2018-12:59) İstanbul'da Taksici Dehşeti!

CHP'nin "Sarı öfke patlamak üzere" ifadeleriyle gündeme getirdiği taksicilerden biri, İstanbul'da skandala imza attı.

Güngören ilçesinde bir kadın bebeğiyle birlikte 34 TEC 06 plakalı taksiye binerek sokak üzerinde oturan bir arkadaşına misafirliğe gitti. Taksi ücretini ödeyen kadını sürücü sokak ortasında indirdi.

GERİ GİDEN TAKSİ KADINA ÇARPTI

Ardından kadın aracın arka kapısından inerek kaldırıma doğru yürümeye başladı. O esnada geri manevra yapan taksi sürücüsü bir anlık dikkatsizlik sonucu indirdiği kadına çarptı.

KÜÇÜK BEBEK YARA ALMADI

Çarpmanın etkisiyle yere düşerek ölümden dönen kadın, kucağından kayan bebeği son anda yakaladı. Kadın ve 1 buçuk aylık bebeği şans eseri kazadan yara almadan kurtulurken, o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

"DUA ET ARACIMA BİR ŞEY OLMADI"

Olayın ardından taksinin kadına çarptığını gören başka bir kadın sürücü, koşarak yere düşen kadının yanına geldi. Taksi sürücüsü ise kadına çarptığını fark ederek araçtan indi. Kadınla tartışan taksi sürücüsü, kadına hakaretler savurarak, “Dua et aracıma bir şey olmadı” dedi.

KADIN ŞOKA GİRDİ

Taksi sürücü daha sonra aracına binerek sokaktan uzaklaştı. Ölümden dönen kadın ve bebeği ise çevredeki vatandaşlar tarafından kaldırıma götürülerek sakinleştirildi. Kazanın şokunu bir süre atlamayan kadına su verildi. Bir süre sokak üzerinde markette oturan kadın ardından içeriye girdi.

Son Dakika Yaşam Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;